ROOSDAAL - Strijtemse verenigingen organiseerden een Halloweentocht. Bij de overhandiging van de cheque werd maar liefst 2340 euro geteld

ROOSDAAL - Strijtemse verenigingen organiseerden een Halloweentocht. Bij de overhandiging van de cheque werd maar liefst 2340 euro geteld

2017-10-28_tweede__halloweentocht__1_a
 
2017-12-02_cheques_de_hoeve__1_b_jd
 
2017-12-02_cheques_de_hoeve__2_a
 

Voor de tweede maal op rij werkten een aantal Strijtemse verenigingen samen aan de organisatie van een Halloweentocht. Deze ging door op zaterdag 28 oktober. Ook dit jaar konden we van een succes spreken. De weergoden bleven ons niet helemaal goedgezind, maar toch was er een opkomst van bijna 600 mensen. Ze kregen een tocht voorgeschoteld waar griezelen werd afgewisseld met een hapje en een drankje onderweg, de ideale combinatie dus. Iedere vereniging nam een deeltje van het werk op zich: ouderraad van Triangel Strijtem verzorgde het ontvangst, JRK zorgde voor cake en gegriezel onderweg, de KLJ schonk soep en chocomelk en was verantwoordelijk voor het ‘griezelpad’. Bij de SAM kon je een jenevertje krijgen. Een hapje achteraf werd door de Gezinsbond voorzien. Van een vlotte samenwerking gesproken!

 

 Ook dit jaar schonken ze de opbrengst van de tocht aan een goed doel. Voor de tweede maal op rij is dit de zorgboerderij ‘De Hoeve’ te Strijtem.

 

Hier zal de Hoeve een maaibalkje mee aankopen waar er op een ecologische en veilige manier gras mee kan gemaaid worden en op die manier weer en zinvolle dagactiviteit ontstaat voor de doelgroep, personen met een mentale beperking. De bewoners van de Hoeve lieten alvast weten zeer dankbaar te zijn hiervoor!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 10 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 24 sep 2018
Jacky Delcour | 13 sep 2018
Jacky Delcour | 13 sep 2018

archief