Eindejaar tombola en winterse sfeer in ROOSDAAL

C21

Eindejaar tombola en winterse sfeer in ROOSDAAL

2017-12-08_roosdaal_tombola
 
2017-12-08_roosdaal_tombola
 

Op vrijdag 8 december om 18.30 wordt de kerstverlichting aangestoken samen met de middenstandsraad & het Gemeentebestuur, aan slagerij Puur, Koning Albertstraat 197 te 1760 Roosdaal.

 

Het gemeentebestuur en de Roosdaalse middenstand organiseren opnieuw een eindejaarstombola .Vorig jaar was een groot succes en dus wordt het initiatief herhaald. De actie loopt nog tot en met 6 januari 2018. Met de actie willen we klanten aansporen om hun inkopen voor het eindejaar te doen bij de lokale handelaars zegt schepen van middenstand Johan Linthout (CD&V). 

 

Onze inwoners zullen niets te kort komen, want maar liefst 50 handelaars uit de verschillende deelgemeenten nemen deel aan de actie. Zij zijn herkenbaar aan een affiche die aan het raam hangt. Inwoners maken kans op een mooie prijs. De hoofdprijs bedraagt namelijk duizend euro aan geschenkcheques, maar er zijn ook andere prijzen te winnen. Op dinsdag 16 januari 2018 wordt er een trekking gehouden.

 

Dat gebeurt onder toezicht van een deurwaarder , de winnaars worden vervolgens persoonlijk uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen. Uitslagen vindt u bij de deelnemende handelaars en www.roosdaal.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief