ROOSDAAL - Kerstetentje voor alleenstaanden

C21

ROOSDAAL - Kerstetentje voor alleenstaanden

2017-12-14_kerstfeest__alleenstaanden__1_a
 
2017-12-14_kerstfeest__alleenstaanden__2_a
 
2017-12-14_kerstfeest__alleenstaanden__4_a
 

Donderdag organiseerde de Welzijnsraad van Roosdaal haar 6de kerstetentje voor alleenstaanden. Met meer dan 100 waren ze aanwezig in zaal Ons Huis te Pamel. 

 

De Welzijnsraad van Roosdaal is van oordeel dat het nog steeds zinvol is om mensen samen te brengen in deze periode van het jaar, waarin het als alleenstaande niet altijd even gemakkelijk is. Daarom werd er bewust voor gekozen om ook dit jaar het kerstetentje te laten doorgaan, weliswaar met de steun van het gemeentebestuur van Roosdaal, zowel financieel als logistiek. 

 

Schepen van Welzijn, Rudy Bracquez, bedankte in zijn welkomstwoord dan ook zijn collega’s van het gemeentebestuur omdat zij voor dit soort sociale projecten nog steeds oog hebben en ondersteuning willen bieden. 

 

De voorzitter van de welzijnsraad, dokter Jaques Van der Donckt, bedankte ook alle vrijwilligers en sponsors voor hun medewerking en steun aan dit kerstfeest. Na het etentje werd de avond gezellig afgesloten door het orkest The New Flamingo’s dat ten dans speelde. 

 

Zoals de vorige jaren werden ook dit jaar de mensen die moeilijk of niet ter plekke geraakten thuis afgehaald en teruggebracht door vrijwilligers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief