ROOSDAAL - Tejauter 't Kerrekot springt alweer de planken op

C21

ROOSDAAL - Tejauter 't Kerrekot springt alweer de planken op

Roosdaal_tejauter__t_kerrekotk
 

Deze 12 toppers hielden vanavond hun generale repetitie. Of ze er klaar voor zijn kan je zaterdag ontdekken. De laatste kaarten vliegen de deur uit voor de voorstellingen van 10/1 - 20u, 12/1 - 20u, 13/1 - 20u, 14/1 - 15u. Wens je er bij te zijn? Bel naar Bert De Moortel op 0474/ 87 04 22.

 

Mia en David zijn al ruim 20 jaar een “gelukkig” getrouwd koppel en waar iedereen 20 jaar huwelijk (porseleinen bruiloft) met een of ander feestje in de verf zou hebben gezet is dit niet het geval bij Mia en David. Voor Mia staat heel haar huwelijksleven in het teken van het getal “21” en ze zijn dan ook niet toevallig op 21 december getrouwd. Op 21 december van dit jaar vieren ze dan ook hun 21ste huwelijksverjaardag, hun “Opalen” bruiloft en Mia is van plan om van dat feest een grootse gebeurtenis te maken. David gaat door het leven met één groot doel voor ogen, … beroemd worden! De enige weg daar naar toe is voor hem een wereldrecord vestigen dat wordt opgenomen in het Guinness World records book. De wereld stort die morgen voor hem echter in als blijkt dat zijn recent gevestigde wereldrecord “spruitjes eten” op de valreep nog verbeterd werd zodat hij eens te meer, na reeds ettelijke andere mislukte pogingen, niet in de kersverse versie van het boek is opgenomen. David is in alle staten en gaat koortsachtig op zoek naar een andere “specialiteit” waarvan hij het wereldrecord nog dit jaar kan breken zodat hij in de volgende uitgave van het boek wordt opgenomen. Zijn keuze valt daarbij op het wereldrecord … paalzitten! Mia is de wanhoop nabij want 21 december, “haar” opalen bruiloft komt steeds dichterbij .....

 

Graag geven we, naar jaarlijkse gewoonte, 5x 2 kaarten weg voor O(p)paal, dit op zondag 14 januari om 15 uur. Winnen kan door een mailtje met naam en telefoongegevens door te sturen naar bert.de.moortel@telenet.be voor 8 januari. De winnaars worden bekend gemaakt op 9 januari.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief