ROOSDAAL - Rode Kruis organiseert jaarlijkse stickeractie ten voordele van plaatselijke hulpacties

C21

ROOSDAAL - Rode Kruis organiseert jaarlijkse stickeractie ten voordele van plaatselijke hulpacties

2018-04-19_rode_kruis___6_a
 
2018-04-19_rode_kruis__1_a
 
2018-04-19sticker_roosdaal__1_
 

Van donderdag 19 april tot en met donderdag 3 mei organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse stickeractie. Ook de vrijwilligers van Rode Kruis-Roosdaal zullen op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 april post vatten op de boerenmarkt in Pamel, aan verschillende winkels en van deur tot deur gaan om stickers te verkopen aan de bevolking.

 

Rode Kruisstickers op maat van de afdeling 

De opbrengst van de actie gaat zoals elk jaar naar de lokale werking. Daar waar je de sticker koopt, komt dus ook het geld terecht. In het geval van Roosdaal zal het vooral besteed worden aan het bekostigen van de nieuwe ziekenwagen. Deze werd reeds aangekocht en zal binnenkort gespot kunnen worden op onze wegen.

 

Robbedoes  siert de sticker 

In 2018 bestaat Robbedoes 80 jaar. Tachtig jaar tijdloze en herkenbare verhalen, waarin Robbedoes samen met zijn sidekick Kwabbernoot jong en oud wist te bekoren met hun herkenbare avonturen. Zij steken de handen uit de mouwen om de vrijwilligers van het Rode Kruis een hart onder de riem te steken en hen te helpen bij de stickerverkoop!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief