ROOSDAAL - Testmoment Elektrische fietsen Samen Sterker

ROOSDAAL - Testmoment Elektrische fietsen Samen Sterker

2018-05-13_testmoment_elektrische_fietsen___5_a
 
2018-05-13_testmoment_elektrische_fietsen___12_a
 
2018-05-13_testmoment_elektrische_fietsen___19_a
 
2018-05-13_testmoment_elektrische_fietsen___22_a
 

Op een zonnige zaterdagmiddag kwamen tientallen Roosdaalenaren verschillende types elektrische fietsen testen op de speelplaats van basisschool Triangel te Pamel. Via een groepsaankoop bekwam SamenSterker, een coöperatieve onderneming op initiatief van onder meer sp.a en ABVV, interessante kortingen bij het Belgische fietsenmerk Minerva. 

 

De redenen waarom mensen een elektrische fiets willen aankopen zijn uiteenlopend, zo bleek op het testmoment. Mensen willen, hun net aangekochte elektrische fiets, gaan gebruiken om de dubbele fietskar met kinderen voort te trekken, om bewust hun impact op het milieu te verminderen of om gewoonweg plezierig te sporten. 

"De meesten willen hun elektrische fiets echter gebruiken voor hun woon-werkverkeer", zegt Roosdaals SamenSterker-ambassadeur Sven Janssens. "Door de files in onze regio is een elektrische fiets niet alleen gezonder dan de wagen, maar ook nog eens veel sneller. Een fietsvergoeding van je werkgever maakt de elektrische fiets ook financieel interessant".

 

Na enkele rondjes op de speelplaats of een sprintje bergop op de Pamelse Klei, keerden de bezoekers geïnformeerd, tevreden en met een korting naar huis. "Met een bestelling via SamenSterker kan je, naargelang het model, een korting tot 600 euro bekomen op jouw elektrische fiets", aldus Sven Janssens. "Als het Roosdaalse gemeentebestuur nu eens werk maakt van meer, betere en veiligere fietspaden, dan gaan we in Roosdaal veel blije fietsers zien."

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 19 mrt 2019
Jacky Delcour | 13 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 mrt 2019
Jacky Delcour | 25 feb 2019

archief