ROOSDAAL - Officiële opening van de “dagbesteding De Stroom”

C21

ROOSDAAL - Officiële opening van de “dagbesteding De Stroom”

2018-05-17_opendeurdag_de_stroom__1_a
 
2018-05-17_opendeurdag_de_stroom__2_a
 
2018-05-17_opendeurdag_de_stroom__5_a
 

Deze dagbesteding is opgericht door MPC Sint-Franciscus voor jong volwassenen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking die door hun leeftijd niet meer naar school kunnen, of die een voltijds school lopen niet aankunnen. De bedoeling is om met hen te zoeken naar werkactiviteiten die ze echt graag doen, en/of activiteiten die ze zelf ervaren als zinvol en nuttig. Het idee is dat het deelnemen aan deze activiteiten bijdraagt tot hun gevoel van eigenwaarde door iets te betekenen voor anderen, of door iets te kunnen produceren. Al onze jongeren genieten ervan om complimentjes te krijgen voor wat ze gemaakt of gedaan hebben.

 

De cliënten gaan overdag met het openbaar vervoer of met het MPC busje naar het huis in Ledeberg en verblijven daarnaast in een leefgroep op de campus. In het voorbije jaar kwamen een aantal activiteiten vast op ons programma.

 

Op dinsdag gaan we naar de markt in Ninove en op maandag en woensdagnamiddag gaan we wandelen met alpaca's en verzorgen we alterlei dieren. Onze week is steeds goed gevuld met allerlei activiteiten op maat van de cliënt. Wie graag meer wil weten over onze dagbesteding kan steeds terecht bij Nadine De Sloover, verantwoordelijke van de dagbesteding.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief