Deze zomer laten de Roosdaalse Jeugddienst, Jeugdraad en jeugdverenigingen opnieuw ROOSDAAL Zomert op je los

Deze zomer laten de Roosdaalse Jeugddienst, Jeugdraad en jeugdverenigingen opnieuw ROOSDAAL Zomert op je los

07-05__roosdaal_zomert_op_je_los
 

Donderdag 5 juli  van 20.00 tot 23.00 uur 

De eerste zomeravond wordt waarschijnlijk de meest broeierige. We halen een Antwerpse reggae-band naar Roosdaal: The Subtitles!

Deze zes vrienden besloten in 2005 om samen de wereld te veroveren. Zonder geweld, maar met muziek. Ze doen dit met eigen creaties, gaande van reggae en ska tot uiterst dansbare wereldmuziek, steeds gespeeld met een onbedwingbaar enthousiasme. Na het eerste album in 2008, ontpopten ze zich gestaag tot prettig gestoorde, vrolijk doorgedraaide podiumvlinders. Hun muziek verhit de koelste kiltes, steekt jong en oud in lichterlaaie, en ontaardt keer op keer in een heus dansfestijn!

 

donderdag 12 juli van 20:00 tot 23:00

Feesten doen we op de tweede zomeravond met de partycoverband Ball & Chain !

Deze band bestaat uit een samenvoegsel van een heel aantal, inmiddels doorwinterde muzikanten. Ze brengen een avondvullend programma gericht op ambiance, nostalgie en plezier. Denk aan Swingende Sixties, Funky Seventies, Hardrockende Eighties en nog wat melige Nineties. 

Wie gaat de uitdaging aan om stil te blijven staan?

 

donderdag 16 augustus van 20:00 tot 23:00

De 3de zomeravond wordt geopend door de winnaar van de JH Splinter Rock Rally DanteS. Ze brengen "Rock songs about life, about love, about ourselves. About what we see every day... About the happiness and about the sadness".

Daarna wordt het podium ingenomen door The Grassroots Movement! Rappers Swieso en Clifferd brengen Vlaamse rhymes, ondersteund door een zootje ongeregeld van 10 muzikante. Live spelen ze alles plat, waardoor ze moeiteloos in de finale van Oost Best zijn geraakt. Gangsterrap is niet voor weggelegd maar je raakt vast gehecht aan hun groove wanneer je kennismaakt met deze movement.

 

donderdag 23 augustus van 19:00 tot 23:00

We eindigen de vakantie én Roosdaal Zomert met een chille afterwork, dus welkom vanaf 19u! Kom relaxen op ons terras terwijl lokale DJ des animauxzorgt voor zwoele beats. 

Genieten doe je met een cocktail in de hand, want voor de laatste avond nodigen we Bartender Mike uit die ons zal verrassen met de lekkerste brouwsels!.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 13 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 mrt 2019
Jacky Delcour | 25 feb 2019

archief