ROOSDAAL - Feestelijke opening Wolvenstraat

ROOSDAAL - Feestelijke opening Wolvenstraat

2018-06-30_opening__roosdaal__1_a
 

“Op zaterdag 30 juni 2018 werd de hernieuwde Wolvenstraat Feestelijk geopend. Een ruime delegatie van het College van Burgemeester en Schepenen en het gemeentebestuur stapten, voorafgegaan door de Verbroedering Borchtlombeek en Koninklijke Fanfare De Eendracht OLV-Lombeek, van boven naar beneden de Wolvenstraat af. De bewoners werden naar buiten gelokt door de marsen van de fanfares en sloten zich aan bij de stoet.

 

Na enkele woordjes van de Burgemeester en de Schepen van openbare werken, werd het lint officieel doorgeknipt door de jongst aanwezige bewoners van de Wolvenstraat (zie Foto, vlnr Schepen Wim Goossens, de jongste bewoners, Schepen Johan Linthout, Burgemeester Christine Hemerijckx).

 

In de speeches werd gewezen op het moeilijke technische parkoers van de aanleg, de trage administratieve molens van de verwerking van de ondergrondse onteigeningen maar ook tal van dankwoorden aan de aannemers, architecten en niet in het minst aan wijlen schepen Fredy Segers die de werken toentertijd opvolgde.

 

Het gemeentebestuur bood de aanwezigen een receptie aan waar de bewoners onder een stralende zon met toffe babbels hun wedervaren uitwisselden.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 08 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 08 mei 2019
Jacky Delcour | 05 mei 2019
Jacky Delcour | 04 mei 2019

archief