ROOSDAAL Zomert 5, 12 juli en 16, 23 augustus 2018

C21

ROOSDAAL Zomert 5, 12 juli en 16, 23 augustus 2018

2018-07-03_roosdaal_zomert__1_
 
2018-07-03_zomeravond__2_a
 

Vanaf deze donderdag begint het pas echt te zomeren in Roosdaal! Op vier donderdagen in juli en augustus staan de jeugdverenigingen, jeugdraad en jeugddienst van Roosdaal opnieuw voor je klaar. Ze sturen een gevarieerd programma op je af, met voor elk wat wils…

 

Donderdag 5 juli 2018 - The Subtitles (reggae & ska)

vanaf 20 uur - terras JH Splinter en G.C. Het Koetshuis

 

De eerste zomeravond wordt waarschijnlijk de meest broeierige. We halen een Antwerpse reggae-band naar Roosdaal: The Subtitles! Deze zes vrienden die de wereld willen veroveren. Zonder geweld, maar met muziek. Ze doen dit met eigen creaties, gaande van reggae en ska tot uiterst dansbare wereldmuziek, steeds gespeeld met een onbedwingbaar enthousiasme. Na het eerste album in 2008, ontpopten ze zich gestaag tot prettig gestoorde, vrolijk doorgedraaide podiumvlinders. Hun muziek verhit de koelste kiltes, steekt jong en oud in lichterlaaie, en ontaardt keer op keer in een heus dansfestijn.

 

Donderdag 12 juli 2018 - Ball & Chain (covers)

vanaf 20 uur - amfitheater G.C. Het Koetshuis

 

Feesten doen we op de tweede zomeravond met de partycoverband Ball & Chain, een samenvoegsel van een heel aantal, inmiddels doorwinterde muzikanten. Ze brengen een avondvullend programma gericht op ambiance, nostalgie en plezier. Denk aan Swingende Sixties, Funky Seventies, Hardrockende Eighties en nog wat melige Nineties.

 

Wie gaat de uitdaging aan om stil te blijven staan?

 

Donderdag 16 augustus 2018 – DanteS (progressive rock) en The Grassroots Movement (hip hop)

vanaf 20 uur - terras JH Splinter en G.C. Het Koetshuis

 

De derde zomeravond wordt geopend door de winnaar van de JH Splinter Rock Rally: DanteS. Ze brengen "Rock songs about life, about love, about ourselves. About what we see every day... About the happiness and about the sadness".

 

Daarna wordt het podium ingenomen door The Grassroots Movement! Rappers Swieso en Clifferd brengen Vlaamse rhymes, ondersteund door een zootje ongeregeld van 10 muzikanten. Live spelen ze alles plat, waardoor ze moeiteloos in de finale van Oost Best zijn geraakt. Gangsterrap is niet voor hen weggelegd maar je raakt vast gehecht aan hun groove wanneer je kennismaakt met deze movement.

 

Donderdag 23 augustus 2018 - Afterwork met heerlijke cocktails geserveerd door bartender Mike

vanaf 19 uur - terras JH Splinter en G.C. Het Koetshuis

 

We eindigen de vakantie én Roosdaal Zomert met een chille afterwork, dus welkom vanaf 19u! Kom relaxen op ons terras terwijl lokale DJ Des Animaux zorgt voor zwoele beats.

 

Genieten doe je met een cocktail in de hand, want voor de laatste avond nodigen we Bartender Mike uit die ons zal verrassen met de lekkerste brouwsels!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief