De lijst waarmee CD&V-ROOSDAAL in oktober naar de Roosdaalse kiezers trekt is compleet

C21

De lijst waarmee CD&V-ROOSDAAL in oktober naar de Roosdaalse kiezers trekt is compleet

Ploeg26augkopie__roosdaal__1_a
 

De partij maakte al bekend dat huidig eerste schepen Wim Goossens de lijst zal trekken. Schepen Mia Langendries wordt lijstduwer. 

 

De 4 speerpunten voor de komende verkiezingen zijn

 

BUURTGEVOEL:  WAAR HET GOED LEVEN IS 

Onder het motto : «Beter een naaste buur dan een verre vriend» zet CD&V Roosdaal in op het ondersteunen van het buurtleven. Als burger wensen we allemaal dat het goed samen leven is in onze buurt met alle bewoners. De buurtbewoners moeten dan ook hiertoe ondersteuning krijgen en inspraak hebben over hun buurt. CD&V Roosdaal wenst dit samenleven te ondersteunen en waar mogelijk kansen geven aan de buurtbewoners om mee te beslissen over de noodzakelijke veranderingen en verbeteringen in de buurt.

 

OPENBARE INFRASTRUCTUUR:  ZICH VERPLAATSEN TE VOET OF MET DE FIETS IN ALLE VEILIGHEID

CD&V-Roosdaal wil dat alle verplaatsingen met de auto, fiets of te voet in alle veiligheid kunnen gebeuren. Voetpaden en fietspaden zullen prioritair behandeld worden. De weginfrastructuur moet verkeersveiliger gemaakt worden voor alle weggebruikers, in het bijzonder voor onze kinderen en senioren: dit via snelheidsremmende infrastructuur, voetpaden en fietspaden. Zo komen we ook tegemoet aan de noden van wandelaars en fietsers en kunnen we de middenstand en de horeca ten dele ondersteunen. 

 

CD&V-Roosdaal kiest er resoluut voor om de betonbanen te vervangen door andere wegbedekkingen. Ze veroorzaken teveel hinder voor de buurt en verminderen onze levenskwaliteit.  

 

Deze vernieuwingen worden best gekoppeld aan vernieuwingen van de rioleringen en nutsleidingen, met bijhorende subsidies. Daartoe zal het bestaande plan van aanpak verder uitgevoerd worden en bekeken worden wat zonder subsidies kan worden uitgevoerd. levenskwaliteit.  Daartoe zal het bestaande plan van aanpak verder uitgevoerd worden en bekeken worden wat zonder subsidies kan worden uitgevoerd.

 

GROENE RUIMTEN & MILIEU: LANDELIJKHEID EN GROEN OP MAAT VAN IEDER 

Onze gemeente moet landelijk blijven, dat is net één van de troeven van onze gemeente. Het is essentieel dat alle openbare groene ruimten goed onderhouden worden en dat de strijd tegen zwerfvuil geïntensiveerd wordt. CD&V maakt hier een strijdpunt van! De CD&V wenst ook in te zetten op meer buurtgerichte sportpleintjes voor jongeren in onze gemeenten. CD&V zal hiertoe met jongeren zelf aan de slag gaan.

 

ONDERWIJS & JONGEREN: DE TROEF VOOR ONZE TOEKOMST

Onze kinderen en kleinkinderen zijn ons belangrijkste goed. Inzetten op een kwaliteitsonderwijs dicht bij hun leefgemeenschap is essentieel voor CD&V-Roosdaal dat de ingeslagen weg nog verder wil uitbouwen. Daarom vinden we het belangrijk om basisonderwijs in alle deelgemeenten te houden en verder goed te ondersteunen. 

 

Yves bastaerts, huidig voorzitter van CD&V-Roosdaal is terecht tevreden met de voorgestelde lijst en gaat volop voor de overwinning.

Hij wil met zijn vernieuwde ploeg de noden en verwachtingen van onze inwoners verder uitdragen. De burger en het wonen in onze buurten geeft hij daartoe een centrale plaats in het nieuwe beleid. Elke actie die zijn partij onderneemt zal afgetoetst worden ten opzichte van dit doel. Dus daarom gaan we met allen voor "de weg vooruit in Roosdaal".

 

1

Wim

Goossens

M

2

Christiane

Bert

V

3

Johan

Van Lierde

M

4

Rudy

Bracquez

M

5

Herman

Claeys

M

6

Johan

Linthout

M

7

Emmanuel

de Béthune

M

8

Jan

Van Den Bosch

M

9

Koen

Muyldermans

M

10

Nancy

Vanderveken

V

11

Vicky

Vanhuylenbroeck

V

12

Tom

De Koster

M

13

Anja

Raeymaekers

V

14

Jürgen

Van de Velde

M

15

An

Van den Spiegel

V

16

Vanessa

Vekens

V

17

Katrien

De Leener

V

18

Anita

De Strijcker

V

19

Isabelle 

Walraevens

V

20

Jo

Timmermans

M

21

Mia

Langendries

V

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief