ROOSDAAL - Vespaclub schenkt 1.700 euro aan het MPC Sint-Franciscus

C21

ROOSDAAL - Vespaclub schenkt 1.700 euro aan het MPC Sint-Franciscus

2018-10-10_overhandigen_cheque_vespatocht__2_ab
 
2018-10-10vespaclub__mpc_sint-franciscus__1_ab
 

Vespaclub “Amici Del Cambio Manuale” is in maart 2017 ontstaan uit een aantal vrienden uit de streek van Aalst met een passie voor Vespa’s. Hun lokaal is gelegen op het Vredeplein te Aalst.

Momenteel zijn er 47 leden en sinds eind vorig jaar zijn ze erkend als officiële, Belgische Vespaclub. Naast Vespa-rijden zijn kameraadschap en plezier één van de hoofddoelen van de club.  

 

Op zondag 1 juli organiseerde de club haar tweede benefietrit ten voordele van leefgroep Joachimsdal van het MPC Sint-Franciscus. De club heeft vorig jaar het peterschap aanvaard van deze leefgroep.

70 deelnemers uit zo’n 10 verschillende Vespaclubs namen deel aan de tocht van 80 km doorheen het Aalsterse, Asse en het Pajottenland. ’s Middags werd er gepicknickt op De Hoeve in Roosdaal.

 

Op zaterdag 6 oktober ging hun rit terug richting het MPC. Ze brachten een cheque mee met de opbrengst van hun benefietrit: de prachtige som van 1.700 euro!

Met deze gift zal een stevige tuintafel en een radio aangekocht worden voor leefgroep Joachimsdal. Zo kunnen ze bij mooi weer nog meer genieten van hun tuin.

 

De datum voor hun derde benefietrit staat ook al vast: zondag 30 juni 2019. Vanaf volgend jaar kunnen niet alleen Vesparijders maar alle motorrijders deelnemen. 

Hartelijk dank vanwege kinderen, jongeren en begeleiding van leefgroep Joachimsdal voor deze warme steun!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief