Poëzieweek” ROOSDAAL eert een aantal van zijn belangrijkste dichters en wil het publiek laten kennis maken met Slam Poetry

C21

Poëzieweek” ROOSDAAL eert een aantal van zijn belangrijkste dichters en wil het publiek laten kennis maken met Slam Poetry

Roosdaal_poezieweek
 

Op 31 januari 2019 vindt de gedichtendag plaats in Vlaanderen en Nederland en start de Poëzieweek, die tot 6 februari 2019 duurt.

 

Roosdaal heeft meerdere dichters met naam en faam in de literaire wereld en zet er hiervan een aantal in de kijker tijdens de Poëzieweek.  In het gemeentehuis, GC Het Koetshuis, de bibliotheek, het mobiele lichtscherm, maar ook in de scholen, zullen gedichten opgehangen worden met als doel dat bezoekers en lezers hier enerzijds te laten van genieten, maar tegelijk velen onder hen deze edele kunst te laten ontdekken. Het gaat over gedichten van Hubert Van Herreweghen, Bert Decorte, Ivo Van Strijtem, Erik Heyman, Koen Stassijns en Marcel van Nieuwenborgh.

 

Ontdekken is zeker ook wat iedereen kan doen die nog nooit SLAM POETRY gezien heeft. Maar ook zij die het kennen, zullen niet aarzelen om deze energetische, dynamische en vooral moderne vorm van voordrachtspoëzie mee te maken! Op zondag 3 februari 2019 om 17u30 zal het Gents collectief ‘Slambacht’ het beste van zichzelf geven in Eetcafé Pajot Begot in GC Het Koetshuis, Strijtemplein 15, 1760 Roosdaal. Dit is gratis en iedereen is welkom.

 

Meer info via de dienst cultuur: cultuur@roosdaal.be  - 054/318951 - 054/318951

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief