ROOSDAAL – Opruimactie vzw Zonnelied

ROOSDAAL – Opruimactie vzw Zonnelied

Bewoners_van_zonnelied_vzw__1_a
 
Bewoners_van_zonnelied_vzw__2_a
 
Bewoners_van_zonnelied_vzw__3_a
 

Zonnelied vzw is een dienstverleningscentrum en gaat voor een geëigende plaats in de samenleving voor personen met een beperking. Om dit proces te ondersteunen, zorgt Zonnelied vzw zoveel als mogelijk en wenselijk voor decentralisatie, differentiatie en integratie van haar dienstverlening.

De Oude Pastorij, een deelwerking van Zonnelied  is gelegen in de dorpskern van het rustige en gastvrije Tollembeek.

We willen het netwerk van de cliënt uitbreiden/versterken en de ruimte bieden om op hun eigen wijze een sociaal gewaardeerde rol binnen de samenleving op te bouwen, zegt Christophe Van den Nest.

Wat begon met een idee om een kleine wandeling te organiseren voor onze bewoners, groeide snel uit tot een plichtbewuste opruimactie geeft begeleidster Lien Notaerts aan.
Bewoners van ‘De oude Pastorij van Zonnelied’  merkten dat er heel wat blikjes en ander zwerfvuil in grachten en grasbermen lag. 


Ze willen hier wat aan doen, daarom gaan we elke dinsdagnamiddag  op stap om blikjes en vuil op te ruimen. De bewoners verliezen de glimlach er niet bij.  Ze noemen dit hun goed doel en dragen hun steentje bij aan een proper Tollembeek met hun zwerfvuil opruimactie. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 10 jul 2019
Jacky Delcour | 07 jul 2019
Jacky Delcour | 02 jul 2019

archief