ROOSDAAL / TERNAT - Infano houdt opvang open voor kinderen tijdens staking

C21

ROOSDAAL / TERNAT - Infano houdt opvang open voor kinderen tijdens staking

Infano_houdt_opvang_open__1_a
 

Op woensdag 20 maart wordt er door verschillende scholen in het Pajottenland gestaakt. Leerkrachten willen onder andere betere administratieve ondersteuning en meer hulp van kinderverzorgsters in de kleuterklas. In Ternat en Borchtlombeek houdt de voor- en naschoolse opvang van Infano vzw daarom de hele dag de deuren open voor de kinderen.

 

Infano vzw heeft 13 locaties buitenschoolse opvang (IBO’s). Tien van de dertien locaties blijven op de normale uren open. Drie ervan, Maantje Ternat, Pepingen en Borchtlombeek zijn de hele dag operationeel wegens sluiting van enkele scholen in de buurt.

 

“De begeleiding doet op deze locaties een extra inspanning voor de kinderen om hen toch nog een leuke dag te kunnen bezorgen,” volgens communicatieverantwoordelijke Maxime Dehulster. “De ouders werden eind vorige week verwittigd zodat ze zich geen zorgen hoefden te maken om extra opvang te zoeken.”

 

Met meer dan 150 locaties voor kinderopvang is de sociaal ondernemer Infano vzw een gevestigde waarde in het kinderopvanglandschap. In tal van gemeentes, steden, scholen, bedrijven,… is de groep Infano de partner voor het organiseren van kinderopvang. Meer dan 600 medewerkers zetten zich elke dag in om 15.000 kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano vzw heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren en een eigen sportafdeling om de beweeglijkheid bij kinderen te bevorderen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief