ROOSDAAL - De paashaas op bezoek bij de Gezinsbond afdeling Pamel

C21

ROOSDAAL - De paashaas op bezoek bij de Gezinsbond afdeling Pamel

Editiepajot_roosdaal_paasfeestgezinsbondpamel_foto_01_willt_appelmans
Welkom aan de Paashaas. - Foto's Willy Appelmans.
 
Editiepajot_roosdaal_paasfeestgezinsbondpamel_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_paasfeestgezinsbondpamel_foto_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_paasfeestgezinsbondpamel_foto_04_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_paasfeestgezinsbondpamel_foto_05_willy_appelmans
 

Op Paaszaterdag kwamen 44 kinderen samen om met een vijftal monitoren allerlei spelletjes te spelen. In feite waren ze  gekomen om de Paashaas te verwelkomen, maar ja die moest die dag  zoveel plaatsen aandoen,  dat de tijd intussen maar plezanterwijze ingevuld werd. Lize en Aglaya hielden de kleinsten van drie, vier en vijf jaar nuttig bezig. Naamkaartjes inkleuren, zakdoekje leggen, gekookte eieren, beschilderen, tekeningen inkleuren, ballonnen versieren, het kwam allemaal aan de beurt. 

De groep van de zes- en zeven jarigen maakten samen met Jolien mooie naamkaartjes, moesten in drie groepjes om ter snelst eieren zoeken en terugbrengen naar de start. Eén iemand per groepje was geblinddoekt en de anderen groepsleden moesten hem aanwijzingen geven om het ei zo snel mogelijk te vinden en terug te brengen. Dan hoor je zo van die aanwijzingen als " langs hier" of " ginder achter die boom" en dan die wijzende vingertjes terwijl de andere wel geblinddoekt is. Enfin ze brachten het er allemaal heelhuids vanaf.
De derde groep dan van de acht-, negen- en tienjarigen speelden er op los met Tim en Zoë. Estafetteloop, om ter snelst, een afstand afleggen met de bal aan de voet, een ballon omtoveren in de kop van een paashaas, ballons versieren, eieren schilderen; er waren echt hele mooie bij, en nog zoveel meer. De namiddag was eigenlijk veel te kort, zeker met het prachtige lenteweer.
En toen:  het lang verwachtte moment , de komst van de Paashaas, die voor elk van de kinderen een zakje chocolade eieren meebracht. Maar eerst moesten ze wel nog de nepeieren gaan zoeken en in ruil kregen ze dan echte paaseieren.
Alvast bedankt aan de Paashaas voor de lekkere paaseitjes, dank ook aan Jolien, Tim, Lize, Aglaya en Zoë voor de prima begeleiding en aan de bestuursleden van de Gezinsbond van Pamel voor hun hulp.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief