Bibliotheek ROOSDAAL neemt deel aan de allereerste Boekstart-dag in Vlaanderen

Bibliotheek ROOSDAAL neemt deel aan de allereerste Boekstart-dag in Vlaanderen

Boekstartdag_roosdaal
 

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert Iedereen Leest voor het eerst een Boekstart-dag in Vlaanderen. Op de Boekstart-dag worden heel wat bibs in Boekstart-gemeentes voor één dag omgetoverd tot een paradijs voor de allerjongsten. 

 

Boekstart wil ouders met hun kleine kinderen laten genieten van boeken. Samen in een boekje kijken, versjes leren kennen, verhaaltjes vertellen haalt bovendien de band tussen ouders en kinderen aan. Boekstart wil alle kinderen gelijke kansen geven door de materialen en de Boekstartboodschap zo breed mogelijk te verspreiden via de consultatiebureaus van Kind en Gezin en de bibliotheek.

 

Iedere bib heeft een eigen programma voor ouders met kinderen tussen 0-3 jaar.  Zoek op de UiT-databank met de tag 'Boekstart' en ontdek welke bibs er allemaal meedoen!

 

In de bib van Roosdaal kunnen (groot)ouders van baby’s en peuters op 18 mei terecht voor een interactieve voorleessessie door Narrata vzw met allerlei voorleestips van 10u tot 12u. Reserveren is aangewezen en dit kan door te mailen naar bib@roosdaal.be of contact op te nemen op 054/89.13.55. 

 

Voor meer info over Boekstart kan u terecht in de bib of op www.iedereenleest.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 02 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 18 nov 2019
Jacky Delcour | 07 nov 2019
Jacky Delcour | 07 nov 2019
Jacky Delcour | 04 nov 2019

archief