ROOSDAAL Zomert 2019

ROOSDAAL Zomert 2019

Roosdaal_zomert___1_ab
 
Zomeravond_2019_roosdaal
 

Ook dit jaar is vaste waarde Roosdaal Zomert er weer en word je getrakteerd op zomerse sfeer en goede muziek. Tijdens vier donderdagavonden in juli en augustus zorgen de jeugdverenigingen, jeugdraad en jeugddienst van Roosdaal voor een gevarieerd programma, met voor elk wat wils… De avonden vinden telkens plaats op en rond het terras van jeugdhuis Splinter en G.C. het Koetshuis. 

 

4 Juli: Borokov (Balkangoden uit Dilbeek)

Prettig gestoord gezelschap uit de Brusselse westrand. Met veel blaasinstrumenten, mobiele gitaar, basic drumwerk en trekzak. Borokov vertolkt op onnavolgbare wijze de balkanklassiekers en zorgt gegarandeerd voor ambiance in de keet. Hoe hun optreden zal verlopen en of ze wel gebruik zullen maken van het podium, dat wordt afwachten. Reeds gezien op oa Sfinks, Couleur Café en in de AB. 

 

11 Juli (Vlaamse feestdag): 

De Ark Van Noë (Nederlandstalige kleinkunst op piano)

Met alleen zijn piano en zijn stem raakt Victor Schollaert het leven op zijn - schijnbaar - meest eenduidige plekken en legt zo onuitgesproken, maar voor iedereen herkenbare, dieptes bloot. 

 

Wijsneus (Nederlandstalige pop)

Wijsneus is een jonge Belgische groep die goed in het oor liggende, eerlijke muziek maakt. Ze nemen je graag mee op hun eigenzinnige en muzikale tocht!

 

22 Augustus: Vinegar 6 & The Horny B’s (rock soul pop covers)

Vinegar Six en de Horny B's is een 9-koppige coverband uit het Pajottenland met reeds meer dan 12 jaar een stevige live reputatie. 

 

29 Augustus: Afterwork met DJ & Cocktails

We eindigen de vakantie én Roosdaal Zomert met een chille afterwork, dus welkom vanaf 19u! Kom relaxen op ons terras terwijl een DJ zorgt voor zwoele beats. Genieten doe je met een vers gemaakte cocktail in de hand, want tijdens deze laatste zomeravond mag het wat meer zijn! De heerlijke verse cocktails worden geshaket door de Bakermat (dagbestedingsproject van vzw Levenslust).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 18 feb 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief