LIEDEKERKE / ROOSDAAL / TERNAT - Zwemschool van vzw WIOS is geopend

LIEDEKERKE / ROOSDAAL / TERNAT - Zwemschool van vzw WIOS is geopend

Zomerkamp_2019_wios
 
Zomerkamp_2019_wios
 
Zwembad_ternat__1_a
 

Kom mee dol-fijnen bij vzw WIOS. De inschrijvingen voor de zwemschool van vzw WIOS zijn geopend. Inderdaad, bij WIOS doen ze meer dan alleen artistiek zwemmen. Je kunt er ook terecht in hun kleine zwemschool, waar maximaal 5 kindjes bij een zwemleraar of zwemlerares de knepen volgens de fredbrevetmethode (meer uitleg op www.fredbrevet.be) van het zwemmen onder de knie krijgen in de afdelingen waterwennen, prezwemschool waar kinderen leren overleven in het water, en de zwemschool waar ze veilig leren zwemmen crawl en vervolgens schoolslag om dan klaar te zijn voor de synchroschool.

 

De zwemlessen vinden tot de heropening van het zwembad Heuvelkouter plaats in het zwembad van het MPC St Franciscus te Strijtem. Inschrijven doe je via de website www.wios.be; kies voor word lid en kies vervolgens voor zwemschool. De wakkere zwemschoolcoördinator stuurt je asap de nodige info.

 

Maar er is meer! Wios biedt ook een fantastisch zomerkamp aan, met een waaier aan activiteiten voor kinderen die kunnen zwemmen, van initiatie artistiek zwemmen en acroswim, tot gymnastiek, dans, zelfverdediging in het zwembad en de gymzaal van Ternat van maandag 12 tot woensdag 14 augustus van 9 tot 16 u, met opvang van 8 u tot 9u en van 16 tot 17u. Inschrijven doe je bij annemie@wios.be. En de kostprijs? Slechts 85 euro voor drie dagen dolle pret, samen met vrienden onder begeleiding van enthousiaste trainers, met als kers op de taart een demo van wat de zwemmer geleerd heeft, zowel in het water als in de gym.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 18 feb 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief