ROOSDAAL / NINOVE - Kom op tegen kanker Benefiet zondag 8 september 2019 van 12 u 30 tot 18u

C21

ROOSDAAL / NINOVE - Kom op tegen kanker Benefiet zondag 8 september 2019 van 12 u 30 tot 18u

De_kaffgieters_ninove__1_
 
De_kaffgieters_ninove__2_
 
2019-kom-op-tegen-kanker-1000km-mechelen
 

Een jaar geleden op 21 Augustus 2018 kreeg een Sportieve jonge vader van Stan en Rune ( kindjes lopen school in Liedekerke ) en man van Anneke te horen dat hij terminale darmkanker had... Onmiddellijk hebben ze de beste oncologen geraadpleegd ...ziekenhuizen afgeschuimd om toch maar een remedie te vinden. Want 47 jaar is te jong... Papa van 2 topkerels van 10 j en 12 jaar, man van een fantastische vrouw Anneke. Maar het heeft niet mogen baten. gevochten afgezien tot de laatste snik... Gert stierf 6 maanden op de kop na het verdict op 21 februari.

 

De wereld stond stil... Gert was en is zo geliefd als trainer, speler bij Winnik, Dender, enz... Een levensgenieter... en plots was hij weg... Maar Gert heeft alles zitten voorbereiden toen hij ziek was... die kracht had hij om iets te verwezelijken voor iedereen die hetzelfde meegemaakt heeft als hij. 

 

Hij wou geen bloemen noch kransen hij wou dat de mensen geld gaven.. Geld voor " De Kom op tegen Kanker stichting " Zijn vrouw Anneke is beginnen zoeken...zoeken naar " Waar kan ik dit geld met een speciaal doel van Kom op tegen Kanker aan schenken " ?.

 

Zo kwam ze terecht bij " De Kaffeegieters " ( zo worden ninovieters ook wel genoemd). Een groep vrienden die zich inzetten voor " Kom op tegen Kanker ".

 

Het geld van begrafenis Gert kwam terecht bij hen en hiermee betaalden ze hun inschrijvingsgeld voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

 

Deze editie ging door in Mechelen en met een grote bus kwamen we supporteren voor de Kaffeegieters voor Gert. 

 

Nu op zondag 8 september zou Gert 48 jaar geworden zijn en we willen deze verjaardag niet zomaar laten passeren we willen er iets groots van maken.

 

Voor kom op tegen kanker want alles gaat integraal naar dit goede doel.

 

De jeugdploegjes spelen matchen tegen elkaar ook volwassenen ( vrienden van Gert zullen spelen ), Er is een optreden van Jim en Tim,DJ Bart,  tombola ( fantastische  prijzen) aan verbonden, er is een prachtige geschonken fiets te winnen enz... Er zal gepraat worden over Kanker... Hoe ermee omgaan enz... Het zal een onvergetelijke enorm grote benefiet worden want we verwachten zeker rond de 700 personen.

 

Dit alles zal doorgaan op het nieuwe voetbal plein te pamel ( kunstgras , aan bloemen Flora, rechtover de kerk van Pamel ), ook in de nieuwe kantine die dag ook zal ingehuldigd worden. 

 

Ik probeer nog Marijn de Valck te strikken voor een kleine acte presente te geven maar er zullen sowieso heel wat bekende voetballers aanwezig zijn.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief