ROOSDAAL - Lievens Cycling team schenkt €1.500 aan ’t Wijland

C21

ROOSDAAL - Lievens Cycling team schenkt €1.500 aan ’t Wijland

2019-10-17_cycling_team_kermisweekend____1_ab
 
2019-10-17_cycling_team_kermisweekend____7_ab
 
2019-10-17_cycling_team_kermisweekend____9_ab
 
2019-10-17_cycling_team_kermisweekend____18_ab
 

In het weekend van 22 en 23 juni organiseerde het Lievens Cycling team opnieuw een kermisweekend in Strijtem. Daarmee wil de wielerclub de Strijtemse kermis weer nieuw leven inblazen. En met succes!

 

Op zaterdagnamiddag was er een koers voor nieuwelingen en één voor junioren. ’s Avonds was er de barbecue voor de sponsors en konden muziekliefhebbers genieten van optredens in de tent.

 

Op zondag was er een Corsa Compagnola rit alsook een familietoer, eveneens gevolgd door optredens. Het kermisweekend is ondertussen uitgegroeid tot een leuk evenement voor groot en klein.

 

Met een deel van de winst steunt het Lievens Cycling team een goed doel. Dit jaar kozen ze ’t Wijland, een geïntegreerde werking van MPC Sint-Franciscus voor kinderen en jongeren met een meervoudige beperking. De meesten houden van snoezelen in de snoezelkamer. Dat is een ruimte waarin voorwerpen, beelden, kleuren, geuren en geluiden de zintuigen aangenaam prikkelen.  Snoezelen biedt een ingang om via zintuiglijke prikkels contact te maken met hun belevingswereld.

 

Dankzij hun gift van €1.500 kan er voor de snoezelkamer een muziekinstallatie, een zwaartedeken en een wandmat aangekocht worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief