15de ROOSDAALse Molenjogging

C21

15de ROOSDAALse Molenjogging

Molenjogging_2020
 
Kalender_2020-page-001
 

Op paasmaandag 13 april 2020 organiseert de Roosdaalse Sportraad in samenwerking met het hemeentebestuur al voor de 15de keer een jogging die je doorheen het centrum van Pamel een mooi stukje van het Pajottenland laat zien!

 

Vertrek en aankomst is vanaf dit jaar voorzien op het domein van ‘t Sportvlot (Brusselstraat 29, 1760 Roosdaal). Opgelet: dit is een nieuwe locatie!

 

De lopers kunnen kiezen tussen een parcours van ca. 6 km of van ca. 12 km. Zij worden verwacht om 10u15 aan de start. Voor deze jogging betaal je 5 euro, hierin zit de deelnameprijs, verzekering en een leuk aandenken vervat.

 

Ook de jongsten onder ons kunnen hun beste beentje voorzetten tijdens de kinderjogging met twee afstanden, deze start al om 9u30 en is volledig gratis! Aan de kortste afstand (ca. 500m) kunnen kinderen tot en met 8 jaar (geboortejaar 2012) deelnemen. Kinderen tot en met 12 jaar (geboortejaar 2008) kunnen deelnemen aan de afstand van ca. 1km. 

 

Nieuw aan deze 15de editie is dat de Roosdaalse Molenjogging voortaan deel zal uitmaken van de Valckenier Running Tour. Dit criterium geeft je de kans om deel te nemen aan verschillende loopevents in de brede regio van de Dender. Regelmatige lopers maken kans op mooie prijzen! Meer informatie vind je hier: http://maspoe.be/dendercriterium

 

Inschrijven voor de Molenjogging kan ter plekke, maar is ook mogelijk vooraf door het ingevulde inschrijvingsformulier door te mailen naar sport@roosdaal.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief