ROOSDAAL- OKRA Borchtlombeek “Fotozoektocht rond uw Kot N° 3”

C21

ROOSDAAL- OKRA Borchtlombeek “Fotozoektocht rond uw Kot N° 3”

Fotozoektocht_rond_uw_kot__1_ab
 
Fotozoektocht_rond_uw_kot__2_ab
 
Fotozoektocht_rond_uw_kot__3_ab
 
Fotozoektocht_rond_uw_kot__4_ab
 

Toen in maart de corona maatregelen werden afgekondigd vielen alle gemaakte plannen van OKRA Borchtlombeek in duigen. Geen Paasdiner, geen daguitstappen, geen petanque noch kubb, geen bedrijfsbezoeken, geen wandelingen, kortom alle geplande activiteiten werden afgelast. Men bleef echter niet bij de pakken zitten en er werd een plan gesmeed om toch wat beweging te hebben zodra de corona maatregelen zouden versoepelen.

 

Met de eerste versoepeling van 4 mei werd er een “Fotozoektocht rond uw Kot” georganiseerd waarbij iedereen individueel een zoektocht in de omgeving kon afwerken. Gestuwd door het succes van deze eerste zoektocht kwam er een 2e en nu ook een 3e. Telkens wordt een ander gedeelte van Borchtlombeek bezocht.

 

Aan deze “Fotozoektocht rond uw Kot N° 3” mag iedereen deelnemen tussen 2  en 12 juni. Deelname is gratis. De zoektocht strekt zich nu uit over de Bosstraat, Reusestraat en Weverstraat van Borchtlombeek. Met een wandeling van 5 km kan men de 3 straten in beide richtingen bewandelen om de vragen op te lossen.  Hier kan men dan ook enkele fijne plaatsjes ontdekken. De zoektocht kan gespreid worden over verschillende dagen. Voor inlichtingen en inschrijvingen kan u terecht op okrablb@outlook.com of tel 02/582 10 40 en bij de bestuursleden van OKRA Borchtlombeek

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief