ROOSDAAL - Blijf in je buurt Doe-boek en ‘Schatten van Vlieg’ zoektocht zomer 2020

C21

ROOSDAAL - Blijf in je buurt Doe-boek en ‘Schatten van Vlieg’ zoektocht zomer 2020

Flyer_schatten_van_vlieg_2020
 

Ook deze zomer zorgen we er voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen!

 

Met de zoektocht ‘Schatten van Vlieg Roosdaal’ kunnen alle kinderen tussen 1 juli en 31 augustus 2020, met tablet of mobiele telefoon in de hand, heel wat leuke natuur- en erfgoedplekken ontdekken in onze gemeente. ”Hoor jij wat ik hoor?”


Vind de juiste opdrachtplekken en verdien punten om zo de code en plaats van de schat te vinden! Veel zzzzzzoekplezier namens vlieg! 

 

Hoe kan je deelnemen?
Download de erfgoedapp op je smartphone of tablet via https://erfgoedapp.be en zoek in de lijst naar ‘Schatten van Vlieg Roosdaal’ of zoek in de kaart naar opdrachten in je buurt.


Meer info op https://www.facebook.com/events/3073595196063898/ 

 

Daarnaast kan je ook in de Bib (Brusselstraat 15, 1760 Roosdaal) nog een extra zoektocht doen tijdens de openingsuren en online opdrachten doen op www.bibroosdaal.be. 

 

Maar er is meer, want de Roosdaalse kinderen in het bijzonder worden nog extra uitgedaagd deze zomer om volop op ontdekking te gaan in hun eigen buurt! De zoektocht ‘Schatten van Vlieg’ past perfect binnen dit plaatje, maar om alle gezinnen met 6- tot 12-jarige kinderen hierbij nog verder op weg te helpen, bezorgt de jeugddienst hen een leuk doe-boekje! Dit boekje werd speciaal ontwikkeld voor jonge inwoners en zit boordevol ideeën om volop te genieten, te spelen en te bewegen in de eigen gemeente, samen met je gezin. De gezinnen kunnen dit boekje in de eerste dagen van de vakantie in hun bus verwachten.  

 

Nog bijkomende vragen of info nodig?


Dienst vrije tijd Roosdaal, jeugd@roosdaal.be - 054/89 13 52

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief