Q-music maakte live radio bij luisteraar in ROOSDAAL

C21

Q-music maakte live radio bij luisteraar in ROOSDAAL

2020-07-11_qmusic_maakte_live_radio__1_
 
2020-07-11_qmusic_maakte_live_radio__2_
 

De Q-Hotspot van Qmusic opende gisteren de deuren in het Maria Hendrikapark in Oostende. Maar niet alleen daar is het zomergevoel aanwezig. Qmusic stuurt deze zomer namelijk Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Jolien Roets afwisselend op pad door Vlaanderen om de hotspots van de luisteraars te ontdekken. Voor de eerste locatie streek de radiozender gisterenavond voor het apérmoment van de dag neer in Roosdaal.

 

Qmusic-dj Sam De Bruyn trok naar luisteraar Sofie Bronselaer in Roosdaal. Als verrassing nam hij acteur Andy Peelman mee, onder meer bekend van De Buurtpolitie.

Sofie en Silke De Mesmaeker, twee leerkrachten, organiseren deze zomer in Roosdaal voor zesde jaar op rij sportkampen voor kleuters en kinderen tot 12 jaar. Dat fijne initiatief inspireerde de radiomakers.

 

"In Roosdaal valt er niet zo veel te beleven voor kinderen. Daar wil Sofie iets aan doen. Ze bouwde in haar tuin een grote speeltuin met klimtorens, twee springkastelen, een serre, ... Haar grote droom is om in haar tuin verjaardagsfeestjes op maat te organiseren voor kinderen, sportkampen, ...", laat Qmusic weten. "Op dit moment zijn ze nog aan de locatie aan het bouwen en gaan de sportkampen elders door. Ze hoopt snel aan de slag te kunnen met de sportkampen in eigen tuin." 

 

Een apero met Sam zagen Sofie en Silke wel zitten na een dag werken met de kinderen. Het bleek een extra motivatie om de tuin snel in orde te krijgen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief