ROOSDAAL - Boekenkaftdag Ezelsoor

C21

ROOSDAAL - Boekenkaftdag Ezelsoor

Bladwijzer_verkleind
 

Ook dit jaar kan je bij het begin van het nieuwe schooljaar in Roosdaal je boeken kaften op een plezante manier! De bibliotheek en jeugdraad Roosdaal slaan op woensdag 2 september namelijk opnieuw de handen in elkaar voor Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar! 

 

Dit jaar is er voor het eerst een uniek Roosdaals kaftpapier, waaraan verschillende leerlingen van het atelier Beeldende kunsten van ABAK hebben meegewerkt! De deelnemers kunnen tijdens de boekenkaftdag een handje hulp krijgen bij het kaften, zelf hun kaften personaliseren, hun eigen magneten maken of een handgetekende illustratie van professionele illustrator Margo zonder t krijgen. 

 

De Roosdaalse editie van dit (uiteraard coronaproef) boekenkaftfeestje vindt plaats op woensdag 2 september 2020 in de bibliotheek van Roosdaal (Brusselstraat 15). Gezinnen met kinderen kunnen op een afgesproken tijdstip tussen 13u en 18u in de bibliotheek van Roosdaal terecht om hun boeken te kaften met originele kaftpapieren.

 

Om deze activiteit veilig te laten verlopen met het oog op de maatregelen tegen COVID-19, is het aantal deelnemende gezinnen per uur beperkt. Inschrijven vooraf is dan ook verplicht. Wie er nog graag bij wilt zijn, kan zich met het gezin inschrijven via deze link: https://cally.com/pexijiyrvf5996fm Aan de begeleiders wordt gevraagd om een mondmasker te dragen!

 

De boekenkaftdag Ezelsoor is een bovenlokaal project dat in onze gemeente wordt georganiseerd door de jeugddienst, jeugdraad en bibliotheek van Roosdaal. Meer informatie op www.ezelsoor.info of www.roosdaal.be, via jeugd@roosdaal.be of 054 89 13 52

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief