ROOSDAAL - Gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” gaat in première

ROOSDAAL - Gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” gaat in première

Roosdaalserevuetotaalbeeld
 
2008-03-07generalerepetitiewillyappelmans4
2008-03-07generalerepetitiewillyappelmans2
2008-03-07generalerepetitiewillyappelmans1
2008-03-07generalerepetitiewillyappelmans3
 

Het is zover, de schouwburg van het gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” opent vandaag zijn deuren voor de Roosdaalse bevolking met een op en top Roosdaalse productie, en kan het dan ook anders met de welluidende naam “De Roosdaalse Revue”.

Dit is het ultieme bewijs dat men in Roosdaal klaar staat om een dynamische en hedendaags cultuurbeleid uit te bouwen, gesteund door gemotiveerde cultuurbeleidsmensen en een wetenschappelijk onderbouwd cultuurbeleidsplan. Dit laat het allerbeste verhopen voor de toekomst van dit unieke cultuurhuis.
De drijvende kracht achter dit ganse gebeuren is Walter Evenepoel, gesteund door choreografe Lieselotte Evenepoel, in een regie van Greet Bulthé, Rembert Evenepoel, Walter Evenepoel en Emile Ringoot. Verder berust deze revue op 15 acteurs, 27 koorzangers, 10 zangers, 13 muzikanten, 4 techniekers, 2 decorbouwers en 3 randanimatiemensen.
Donderdagavond was het dan generale repetitie (foto's). De wijze waarop deze verlopen is, voorspelt een perfecte voorstelling, waarin onderkoelde humor, opgewekte liedjes, meeslepende muziek en heerlijke choreografie de toeschouwers een onvergetelijke avond zullen bezorgen.
Reserveren of nog plaatsen bespreken kan niet meer, daar alles reeds weken uitverkocht is. Al diegenen die geen ingangskaarten hebben, zullen enkel kunnen genieten van de verhalen van de gelukkigen die wel aanwezig waren.
Aanvang voorstelling 20 u 30. Er zijn twee bedrijven voorzien met tussenin een pauze van 20 minuten.
Voor meer inlichtingen www.koetshuisroosdaal.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 23 dec 2020
Jacky Delcour | 19 dec 2020

archief