ROOSDAAL - Strapdag voor Triangel O.L.V.Lombeek

C21

ROOSDAAL - Strapdag voor Triangel O.L.V.Lombeek

2020-10-09_strapdag_voor_triangel_lombeek__21_
 
2020-10-09_strapdag_voor_triangel_lombeek__22_
2020-10-09_strapdag_voor_triangel_lombeek__23_
 

De eerste Strapdag, weliswaar met een beetje vertraging was een groot succes. We hadden vooral succes met de weergoden. Ook het enthousiasme van de leerlingen maakte deze dag tot een waar succes.

 

Als opwarmertje leerden de leerlingen (en de leerkrachten) de danspasjes van het Strapdaglied. Daarna werden alle leerlingen verdeeld in 3 groepjes. Elk groepje kreeg een andere activiteit voor de kiezen in een beurtrolsysteem. 

 

Er was een heus behendigheidsparcours, een fietswasstraat en daarna konden alle fietsen worden "gepimpt"! Tijdens de middag konden we gelukkig picknicken onder de kerktoren en mochten we genieten van een verfrissend drankje aangeboden door de ouderraad! Santé ouderraad!

 

In de namiddag kregen alle fietsen een controle van de plaatselijke politie. Klein en groot vertrokken daarna in een grote sliert door de straten van O.L.V.Lombeek. Alvast bedankt aan de politiezone voor de hele goede begeleiding.

 

En onze aandacht ging ook uit naar veilig fietsen! Alle kinderen trokken voor deze dag fluo hesjes en accessoires aan maar zeker en vast ook hun fietshelm! Alle kinderen beloofden steeds hun fietshelm te dragen en kregen dan ook een sticker voor hun fietshelm. #eigengijs

 

Bedankt aan alle leerlingen en leerkrachten voor deze mooie dag!

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief