Vlaams Belang ROOSDAAL steunt de zorgverlening in Roosdaal

C21

Vlaams Belang ROOSDAAL steunt de zorgverlening in Roosdaal

122864954_1919909031494986_8835353737029094945_n
 

Nu de Coronacijfers weer stijgen, de eenzaamheid bij ouderen opnieuw toeslaat en de zorgverlening opnieuw enorm onder druk komt te staan, wil de Roosdaalse Vlaams Belang afdeling deze mensen een hart onder de riem steken. Daarom trokken de plaatselijke Vlaams Belangers naar het woonzorgcentrum O.L.Vr. met een attentie voor de bewoners en de zorgkundigen. 300 zelfgemaakte gebakjes werden uitgedeeld om aan te tonen dat zowel de zorgverleners als de bewoners er niet alleen voor staan.

Vlaams Belang Roosdaal hoopt dan ook dat deze mensen in de tweede golf niet in de steek worden gelaten en juiste, snelle en goede ondersteuning van de overheid mogen verwachten. Onze helden in de zorg krijgen in het bijzonder heel veel respect van het Vlaams Belang. “Zij doen er alles aan om onze mensen in deze moeilijke periode toch de nodige kwaliteit van leven te kunnen bieden ondanks er zelf een grote druk op hen rust” klinkt het.

Ook de bewoners van het Woonzorgcentrum wil Vlaams Belang Roosdaal zeker niet vergeten. “In deze tijden is het belangrijk dat de ouderen weten dat er aan hen wordt gedacht”. De Vlaams Belang afdeling wil hiermee de vereenzamingsproblematiek nogmaals aankaarten en het belang van sociale en familiale contacten waar mogelijk benadrukken.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 08 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief