ROOSDAAL - Team Kattem wil zich ook in deze moeilijke tijden laten horen

C21

ROOSDAAL - Team Kattem wil zich ook in deze moeilijke tijden laten horen

Team_kattem02
 
Team_kattem03__002_
 

En dat mag je gerust letterlijk nemen. Met "Kattem Klinkt" wil het team van Ronny Geeroms de mensen laten toeteren. Team K. toetert op die manier iedereen wat moed in.

 

Het zijn donkere tijden, ook in Kattem. Maar team Kattem wil zich niet laten kennen en wil de mensen, op veilige afstand, samenbrengen. Het blijft onze ambitie om zoveel mogelijk mensen van Kattem samen dingen te laten doen. "Corona maakt dat er niet bepaald gemakkelijker op", zegt Els Van der Perre. "Zo moesten we Kattem Reveil 2020 jammer genoeg annuleren. Er werd wel voor een sfeervolle digitale versie gezorgd." 

 

Toch willen we tonen dat Kattem sterker is dan Covid. Met "Kattem Klinkt" willen we dat ook  laten horen. "Op zaterdag 28 november en maandag 28 december willen we toeteren in alle betekenissen van het woord", knipoogt Els Leemans. We roepen alle inwoners op om vanaf 18.55 uur even te toeteren met de auto. Zo laten de verschillende straten en wijken van Kattem zich aan elkaar horen. Daarna "toeteren" we nog even voort, door met elkaar op de stoep te klinken. We drukken er wel op om geen enkel risico te nemen, iedereen blijft in zijn of haar gezinsbubbel!

 

We merken ook dat er in verschillende buurten van Kattem al kerstverlichting opduikt. We zouden het fantastisch vinden als mensen al op 28 november de kerstverlichting aansteken. Zo schenken we elkaar wat licht in deze donkere tijden. 

 

"Kattem Klinkt" op 28 november en 28 december! Toeter jij ook mee?

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 13 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief