Winterspeurtocht in ROOSDAAL

C21

Winterspeurtocht in ROOSDAAL

Affiche_winterspeurtocht
 

De Roosdaalse Sportraad vzw en het gemeentebestuur Roosdaal organiseren een Winterspeurtocht door de straten van Roosdaal. De winterspeurtocht is de coronaveilige versie van de jaarlijkse zaklampenwandelzoektocht. 

 

Deelnemers wandelen door minder gekende straten en wandelpaadjes én ontdekken een stukje Roosdaal met hun eigen gezin of bubbel op een moment dat het voor hen past. Tijdens de wandeltocht zijn er 10 ‘Fit in je Hoofd’ haltes. Op deze haltes hangt er een poster met een denkvraag. Het antwoord op deze denkvragen noteren de deelnemers op het invulformulier dat samen met de wandelroute vanaf 21 december 2020 terug te vinden is op www.roosdaal.be, www.strava.com (volg ‘gemeente Roosdaal’) of op te vragen is bij Inge Vanderstappen (inge.vanderstappen@roosdaal.be). 

 

De antwoorden van de zoektocht kunnen tot 26 februari 2021 bezorgd worden aan Inge Vanderstappen (inge.vanderstappen@roosdaal.be) of in de inleverbus van de bibliotheek in Roosdaal (ingang via de poort – Brusselstraat 15) gestopt worden. 

 

De winnaar van de zoektocht wint een fiets van Bike-center Peter. 

De wandeling van 9 kilometer start aan ’t Koutergat en brengt de wandelaars langs de mooiste plaatsjes van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.  Naast de zoektocht kan men de splinternieuwe kerstverlichting in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek bewonderen die tot stand kwam in samenwerking met de middenstandsraad. 

 

Ook het centrum van Pamel, Borchtlombeek en Strijtem werden sfeervol aangekleed met nieuwe kerstverlichting en nodigt uit tot gezellig winkelen bij de lokale handelaars. 

 

Enkele tips voor de winterspeurtocht

  • gebruik een draagzak voor kleine kinderen 
  • draag aangepast schoeisel
  • ’t Koutergat is een klein baantje. De auto wordt best elders geparkeerd. 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief