KESTER - Donald Stockmans overleden aan een hartaanval

C21

KESTER - Donald Stockmans overleden aan een hartaanval

Colpaert_gooik_kopfoto_donald_stockmans_1__kopie_
Donald. Foto Marc Colpaert
Donald Stockmans(59) uit Kester is deze week overleden aan een hartaanval. Hij werd nog afgevoerd naar het ziekenhuis, maar alle hulp kwam spijtig genoeg te laat. Advocaat Donald Stockmans was de grote bezieler achter de politieke partij Forza Azura.
 
Donald Stockmans woonde vroeger in Roosdaal en kwam pas een 25 geleden in Kester wonen. In 1987 werd hij advocaat en in die hoedanigheid kon de redactie van onze internetkrant, die toen gevestigd was bij Gerrit Achterland in Roosdaal, enkele keren beroep doen op zijn diensten. Donald was steeds bereid om andere mensen te helpen. "Ik heb ook vele malen het genoegen gehad om hem te spreken, eerst als VLD- er, nadien als mede-oprichter van de politieke partij Forza Azura. De laatste maanden was het wat stiller geworden, maar dit had ook veel te maken met de coronapandemie, die onze wereld momenteel een andere look geeft. Wij gaan hem missen Donald, de man die altijd klaar stond om andere te helpen.

In 2018 trok  Donald Stockmans als lijsttrekker voor Forza Azura naar de kiezer en haalde meteen een goede score, maar spijtig genoeg was dit niet voldoende om een zetel te bemachtigen in de gemeenteraad van Gooik. Vanwege mezelf en de internetkrant, bieden wij onze deelneming aan bij de familie en wensen hen veel sterkte, bij dit veel te vroege heengaan van onze vriend Donald. " 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 mei 2021
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief