ROOSDAAL – Verzoekschrift om een ontsluitingsweg tussen kruispunt Brusselstraat-Kwinkeleer en Gasthuisstraat-Molenstraat

C21

ROOSDAAL – Verzoekschrift om een ontsluitingsweg tussen kruispunt Brusselstraat-Kwinkeleer en Gasthuisstraat-Molenstraat

Editiepajot_roosdaal_gilbertdepoorter_foto_01_willy_appelmans
Gilbert De Poorter - Foto: Willy Appelmans

Gilbert de Poorter diende dit verzoekschrift in ter behandeling op de gemeenteraad van deze avond:

De voorgestelde ontsluitingsweg, met fiets- en voetpad, biedt de mogelijkheid om de geplande sportcampus, het westelijk deel van de Molenstraat en het zuiderlijk deel van de Gasthuisstraat, via een nieuwe bushalte, gemakkelijke r te bereiken.

Tevens stelt hij dat aan de jarenlange verkeersmiserie in het centrum van Pamel en op de Pamelse Klei, onverwijld een buurt- en klantvriendelijke en veilige oplossing moet worden gegeven. De voorgestelde ontsluitingsweg biedt de mogelijkheid om het doorgaand en zwaar vervoer uit het centrum van Pamel en de Pamelse Klei te weren. Gilbert wil van de volledige Pamelse Klei een zone 30km/uur maken.

Daarom roept hij het gemeentebestuur op om de twee doelstellingen, de ontsluiting van … en de buurt- en klantvriendelijke en veilige mobiliteit, voor de prijs van één te willen realiseren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief