Jeugd Rode Kruis ROOSDAAL vliegt er in

C21

Jeugd Rode Kruis ROOSDAAL vliegt er in

1
 
2__1_
 
Dsc_0430
 

Laat dat nu ook net het jaarthema zijn waar we dit hele werkjaar mee aan de slag gaan: We vliegen er in! Onze jeugdleiders zijn alvast heel enthousiast om onze leden opnieuw vele fijne momenten te bezorgen.

 

Nog niet helemaal thuis in wat het JRK allemaal doet? Lees dan zeker nog even verder.

Bij JRK Roosdaal kan je terecht voor twee verschillende dingen: een jeugdbeweging en eerstehulp opleidingen. Onze jeugdbeweging is er voor iedereen tussen 6 en 18 jaar. Je kan elke 2e en 4e zaterdag bij ons terecht voor een leuk spel, knutselen, koken, een filmavond en allerlei andere activiteiten. Daarnaast organiseren we jaarlijks ook een aantal initiaties of cursussen voor verschillende leeftijden waar je leert hoe je een schaafwonde of brandwonde moet verzorgen en zoveel meer.

 

Dit najaar staan er nog twee opleidingen op de planning. Op zaterdag 2 oktober kunnen kinderen van het 3e en 4e leerjaar bij ons terecht voor een initiatie van enkele uurtjes. Tijdens de herfstvakantie organiseren we een hele cursus voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar. Hierin worden les en spel afgewisseld zodat de kinderen vooral een leuke tijd hebben, terwijl ze ook iets nuttig leren.

 

Voor meer informatie over alle activiteiten van Jeugd Rode Kruis-Roosdaal kan je terecht op onze website www.jrkroosdaal.be of onze Facebookpagina “Jeugd Rode Kruis-Roosdaal”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 23 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief