Kunstendag voor Kinderen komt naar ROOSDAAL

C21

Kunstendag voor Kinderen komt naar ROOSDAAL

Campagnebeeld-page-001
 
Img_20191117_143006341
 
Img_20191117_143554259
 

Op zondag 28 november organiseren de Roosdaalse bib, jeugd- en cultuurdienst, Huis van het Kind, GC het Koetshuis en de adviesraden opnieuw de Kunstendag voor Kinderen! Deze dag met als thema ‘Laat het smaken’ vindt plaats op 28/11 in GC het Koetshuis en is ook dit jaar gevuld met fijne activiteiten en een leuke slotvoorstelling! We zorgen er uiteraard voor dat dit alles veilig kan verlopen met het oog op COVID-19. Aan de begeleiders vragen we om afstand te bewaren en een mondmasker te dragen.

 

Wat valt er te beleven?

Voor wie?

De activiteiten in GC het Koetshuis zijn gericht op kleuters en kinderen van het eerste en tweede leerjaar en hun begeleiders.

 

Inschrijven?

Inschrijven vooraf is verplicht en doe je voor het volledige eerste deel van het programma van 13u30 tot 15u30. Dit kan d.m.v. een mailtje met je gegevens naar jeugd@roosdaal.be. Voor de 3-6-jarigen bieden we de workshop Kleutermuziek aan. Het aantal deelnemers voor de workshop is beperkt, vermeld dus zeker in je e-mail of je hieraan wenst deel te nemen.

 

Kinderen worden begeleid door bij voorkeur 1 persoon (ouder, grootouder, begeleider,…).

 

Tickets voor de slotvoorstelling Jammie Jammie om 15u30 zijn verkrijgbaar via de ticketwinkel van GC het Koetshuis (https://www.koetshuisroosdaal.be/ticketwinkel).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief