ROOSDAAL - 3de editie van Buitengewoon Lopen

C21

ROOSDAAL - 3de editie van Buitengewoon Lopen

2022-04-28-buitengewoon-lopen-met-sponsors-1
 

Wil jij, samen met vele anderen, genieten van een avond met ambiance en een sportieve uitdaging aangaan? Kom dan op 3 juni 2022 zeker langs!

 

Er is keuze tussen een stratenparcours met twee afstanden. 5,4 km en 10,8 km,
dit in rondes van telkens 2,7 km.

 

Maak je sportieve voornemens waar en steun onze werking. Je passeert minstens tweemaal langs de startzone waar je uitbundig wordt aangemoedigd door een enthousiaste menigte. Ook supporters genieten op die manier met volle teugen mee. Voor hen zijn er drank- en eetstandjes voorzien. Uiteraard kan ook jij na het lopen daar terecht. Nieuw dit jaar: een boerderijtrail van ongeveer 500m voor kinderen en G-sporters.  Heerlijk ploeteren op het erf van onze zorgboerderij “De Hoeve”. Tal van prijzen te winnen waaronder een weekend lang genieten van een cabrio!

 

Wanneer: vrijdag 3 juni 2022, om 18 uur de boerderijtrail, 18u30 de 5,4km en 19u30 de 10,8km

Waar: start/finish aan de Lostraat 175, Roosdaal.

 

Inschrijven op voorhand is aan te raden en kan via de link https://buitengewoonlopen.sintfranciscus.be en kost 3 euro voor de boerderijtrail en voor leerlingen van vzw Scholen Sint-Franciscus, 7 euro voor de 5,4km en de 10,8km. Terplekke inschrijven kan ook nog!

 

Parkeren kan bij voorkeur aan de site rond het koetshuis, de Weverstraat en de Bosstraat. Opgelet voor de vele wegenwerken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief