ROOSDAAL - Oldtimertreffen bij drie woonzorgcentra en een jeugdhuis op 25 juni

C21

ROOSDAAL - Oldtimertreffen bij drie woonzorgcentra en een jeugdhuis op 25 juni

Img_20220611_070446
Foto ingezonden
 
Dit jaar wil de creatieve ploeg op zaterdag 25 juni met nog meer oude voertuigen de draad weer oppikken. Het wordt een combinatie van de 2 voorgaande edities. Naast de Retro car club uit Denderhoutem die bij de eerste editie al van de partij was zetten nu ook de Pajotse Oldtimer vrienden uit Gooik hun schouders mee onder het project.
 
In 2019 startten Wzc Onze-Lieve-Vrouw en de gemeente Roosdaal met een 1ste Oldtimertreffen en Vlaamse kermis op de campus van Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw en in de straten van de gemeente Roosdaal.  Niet minder dan 45 wagens en evenveel kraampjes waren te bewonderen langs het parcour, een 700-tal bezoekers kwam een kijkje nemen. 
 
Tot hun grote spijt moest de ploeg door de pandemie de editie van 2020 overslaan en werd vorig jaar een alternatieve uitvoering uitgewerkt.  Een 20-tal voertuigen trokken door het Pajottenland en hielden halt bij 3 woonzorgcentra en een jeugdhuis. Dit jaar wil de creatieve ploeg op zaterdag 25 juni met nog meer voertuigen de draad weer oppikken. Het wordt een combinatie van de 2 voorgaande edities. Naast de Retro car club uit Denderhoutem die bij de eerste editie al van de partij was zetten nu ook de Pajotse Oldtimer vrienden uit Gooik hun schouders onder het project. Er worden opnieuw 3 woonzorgcentra bezocht om na een respectabele rit te eindigen op de campus van het WZC te Roosdaal. 
 
Na twee moeilijke coronajaren willen de organisatoren de senioren, hun familie en de buurt, een onvergetelijke dag laten beleven. Net als in 2019 komt er naast een rondrit, een Vlaamse kermis met rommelmarkt, springkastelen, ijskar, food-stand, terras en zoveel meer. Dit evenement staat geheel in het teken van; ‘de dolle jaren zestig’. Het zou dus fijn zijn mochten de bezoekers zich voor de gelegenheid willen uitdossen in jaren 60 outfit.  Om het project nog beter in de aandacht te brengen, werd door enkele creatieve krachten een heuse promofilm in elkaar gestoken die je al even meeneemt naar het gebeuren van 25 juni.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022

archief