Jagter uit ROOSDAAL neemt sectorgenoot D-Outdoor over en viert op 15 en 16 april

C21

Jagter uit ROOSDAAL neemt sectorgenoot D-Outdoor over en viert op 15 en 16 april

Scherm__afbeelding_2023-04-13_om_10
 

Exact twee jaar geleden opende Diederik Aelbrecht uit Roosdaal de deuren van zijn winkel Jagter. Intussen is Jagter uitgegroeid tot een referentie op gebied van jachtkleding, -hoeden, accessoires en toebehoren voor een stijlvol en praktisch leven in de buitenlucht. Toen de mogelijkheid zich aanbood om de handen in elkaar te slaan met de outdoorzaak D-Outdoor uit Scheldewindeke, greep Diederik de kans om deze zaak over te nemen en zijn winkel in Roosdaal uit te breiden. De winkel bevindt zich nu op het gelijkvloers van het gebouw waar hun ‘Over Jacht’ podcast ook wordt opgenomen. 

 

OPENINGSWEEKEND

 

Dit bundelen van krachten, samen met de officiële opening van de nieuwe winkel, vieren we met een opendeurweekend vol productdemonstraties, workshops, lekkers en leuke mensen ter plaatse in Roosdaal. 

 

Op zaterdag 15 april om 14u wordt de winkel officieel geopend door een delegatie van het gemeentebestuur. Daarnaast zijn er tal van productdemonstraties van jacht- en outdoorkleding waarbij ambassadeurs van de merken Sitka en Pinewood aanwezig zijn. Ook geeft de vertegenwoordiger van het merk Pulsar een workshop over warmtebeeldkijkers en heeft de zaakvoerder van BioCrea het over biotoopverbetering. Doorlopend is er een jagerbar uitgebaat door de Jagersliga, kan je boogschieten en zelfs je kunnen proberen op een jachthoorn.

 

Op zondag 16 april om 13u start de tweede dag van ons opendeurweekend met demonstraties over de aanvraag van een digitale jachtvergunning van het e-loket van de Vlaamse overheid en zijn er vertegenwoordigers aanwezig van de merken Minox, BioAmmo en Pulsar voor demonstraties over wildcamera’s, milieuvriendelijk jagen en warmtebeeldkijkers. Ook is ForgeHunt van de partij met een workshop over het vervaardigen van artisanale jachtmessen. Daarnaast kan je doorlopend boogschieten en baten de Jongjagers Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen samen een stamtoog uit.

 

ALLES VOOR HET GOEDE BUITENLEVEN

 

De activiteiten van Jagter, D-Outdoor en de Over Jacht podcast zijn een intiatief van Diederik Aelbrecht en Willem Bonneux. Met hun winkel - uniek in het Pajottenland - en twee webshops (www.jagter.eu en www.d-outdoor.be) bieden ze een rijk assortiment aan producten voor iedereen die een passie heeft voor het goede buitenleven, van jager tot wandelaar, hondenliefhebber, en bushcrafter.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief