ROOSDAAL - Knutselen met Gezinsbond Pamel

C21

ROOSDAAL - Knutselen met Gezinsbond Pamel

2008-03-13gezinsbondpamel2
 
2008-03-13gezinsbondpamel1
2008-03-13gezinsbondpamel3
2008-03-13gezinsbondpamel4
2008-03-13gezinsbondpamel5
 

Onder de kundige leiding van Lieven en Bea, werd er op zaterdag 8 maart heel wat geknutseld in "het Vlot" te Pamel. En aangezien Pasen niet meer zo ver af is, was het logisch dat alles in het teken staat van dit feest.

 Eerst werd er een paashaas of een eendje geknutseld; een klein bloempotje, wat sjablonen die moesten overgetekend worden en verf was er nodig om dit tot een goed einde te brengen. Daarna konden ze beginnen aan het volgende werkje: met 2 lange stokjes en 6 korte werd er een ladder gemaakt. Onder het toeziend oog van een paar bestuursleden mochten ze met het lijmpistool aan de slag. Daarna  een aantal sjablonen uit vilt knippen, die samen twee konijntjes vormden en deze  op de ladder kleven.
Tijd was er dan  om even te rusten en te genieten van een drankje en dan terug  aan de slag. Het volgende werkje dat ze moesten knutselen was een soort van schilderijtje;  met platte stokjes werd een kader gemaakt en uit servetten werden bloemen, kuikentjes of vlinders geknipt, die dan  op de kader gelijmd werden. Dit leverde hele mooie werkjes op. Er was nog tijd genoeg om een vierde werkje te maken. Opnieuw moesten er sjablonen overgetekend worden, op gekleurd papier ditmaal. Na wat gepuzzel en plakwerk verkregen ze zo een moeder kip die net een kuikentje uit het ei zag komen. 
Bedankt Lieven en Bea voor deze aangename namiddag en voor het vele voorbereidende werk.
De volgende activiteit voor de kinderen van leden van de Gezinsbond van Pamel gaat door op zaterdagnamiddag 22 maart. Dan komt de Paashaas namelijk op bezoek. Inschrijven kan nog tot 20 maart. Zeker doen
U kan ook terecht op hun site : http://www.gezinsbondpamel.be/
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief