ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 1-

C21

ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 1-

Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_01_willy_appelmans
Meisjes Chiro Amigo's Pamel - Foto's: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_02_willy_appelmans
 

Nu de jongens van Chiro Amigo’s Pamel terug zijn in eigen streek, zijn de meisjes ook op bivakkamp vertrokken naar datzelfde Bokrijk.Daar zij er ook over de nodige communicatiemiddelen beschikken, kunnen wij dagelijks een verslag van hun activiteiten weergeven.Hierbij verslag van 31 juli en 1 augustus.

Verslag van vrijdag 31 juli

Het is zover, ook het jaarlijkse meisjeskamp is weer begonnen! Bij zowel de tippers als de tiptiens verliep de heenrit met de fiets vlekkeloos en ook de aspi's kwamen na enkele kleine tegenslagen (lees: lekke banden) heelhuids aan in Bokrijk.

De speelclub en kwiks genoten van een luxe-busrit en kwamen dus eveneens zonder "plobremen" aan op de mooie kampplaats.

Na het uitwuiven van de jongens konden ze allemaal genieten van de heerlijke traditionele startmaaltijd: "pansjen mè kompot". Daarna keken de leden toe hoe Samson en zijn vrienden in een nieuw avontuur belandden. Ze werden namelijk met een teletijdsmachine naar de oertijd geflitst. Gelukkig konden ze op de hulp van onze chiromeisjes rekenen om de weg naar het oerdorp te vinden. Een fantastisch begin van een wervelende tiendaagse!

Groetjes en een pootje van Samson,

Verslag van zaterdag 1 augustus

Een stralende zon heette hen welkom op hun allereerste volledige kampdag in Bokrijk. Ze vlogen er meteen in met nieuws van Samson en Gert, die kennis maakten met de Samstones, een stam die duizenden jaren geleden de grotten van Bokrijk bewoonden.

Het was voor iedereen een goed gevulde dag: de speelclubbers bezochten het sprookjesbos en de kwiks groeiden van baby tot bejaarde. Ondertussen doken de tippers eens stevig de modder in. De tiptienleiding zocht uit wie de Slimste Tiptien van Bokrijk was, terwijl de aspi's op zoek gingen naar een leuk zwembad op deze zonovergoten dag.

Hun portie vol-au-vent was misschien minder spectaculair dan die van de jongens, maar daarom genoten ze er niet minder van, integendeel...

 

Tot morgen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief