ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 2-

C21

ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 2-

Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_03_willy_appelmans
Meisjes Chiro Amigo's Pamel - Foto: Willy Appelmans
 

Nu de jongens van Chiro Amigo’s Pamel terug zijn in eigen streek, zijn de meisjes ook op bivakkamp vertrokken naar datzelfde Bokrijk.Daar zij er ook over de nodige communicatiemiddelen beschikken, kunnen wij dagelijks een verslag van hun activiteiten weergeven.Hierbij verslag van 2 augustus.
Verslag van zondag 2 augustus

Vandaag waren de weergoden hen niet zo goed gezind als gisteren, maar dat kon er hen natuurlijk niet van weerhouden om er met volle moed tegenaan te gaan. Bij het ontwaken merkten de aspi's dat ze 200 kg bijgekomen waren, maar met behulp van een heus weight watchers-spel werden ze zonder problemen terug de oude.

's Middags konden ze smullen van varkensgebraad op Virgina's wijze, waarna ze door VB Ria getrakteerd werden op heerlijke ijsjes (D-A-N-K-U, Dank U!).
In de namiddag waagden de tiptiens zich aan een XL-verstoppertje met behulp van de walkie-talkies, terwijl de speelclub zich uitleefde in een kleurrijk ballonnenspel. De kwiks zorgden voor een leuke afsluiter met een rockend festival voor jong en oud.

En toen was het weer tijd om onze bedjes en luchtmatrassen op te zoeken. De zelfgemaakte dromenvangers van de tippers zorgden voor zoete dromen...

Groetjes van de leiding!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief