ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 3-

C21

ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 3-

Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_05_willy_appelmans
Chiro Amigo's Pamel - Foto's: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_04_willy_appelmans
 

Nu de jongens van Chiro Amigo’s Pamel terug zijn in eigen streek, verblijven de meisjes ook op het bivakkamp in datzelfde Bokrijk.Daar zij er ook over de nodige communicatiemiddelen beschikken, kunnen wij dagelijks een verslag van hun activiteiten weergeven.Hierbij verslag van maandag 3 en dinsdag 4 augustus.

Verslag van maandag 3 augustus

Vandaag was het een reuzegezellig feest, aangezien nu ook de pinkels gearriveerd zijn in Bokrijk! Bovendien vierden ze het "zilveren" jubileum van kookouder Christiane; zij gaat namelijk reeds een kwarteeuw met hen mee op kamp. Op deze dansavond werd zij dan ook verwend met vrolijke liedjes en uitbundige danspasjes.

Niet alleen op de dansavond strekten ze de benen: de aspi's, uitgedost in gepersonaliseerde t-shirts, verkenden de wereld van het voetbal. Ook de tiptiens trokken hun sportplunje aan en beoefenden verschillende sporttakken. De tippers liepen de benen van hun lijf tijdens een helse konijnenjacht waarmee ze bonuspunten verdienden bij hun expeditie Bokrijkson. De speelclub en kwiks trokken erop uit in een leuk dorpsspel.

's Avonds werden ze teruggeflitst naar de oertijd en kregen ze ribbekes en kippeboutjes voorgeschoteld. Jammie!

Verslag van dinsdag 4 augustus

Net als de temperaturen, swingt ook hun enthousiasme de pan uit. De bikini's werden boven gehaald, de zonnecrème vloog rond onze oren en waterspelletjes brachten in zowat elke groep een aangename verkoeling.
Door al dat zweten en spelen braken ze hun record in tomatensoep met balletjes eten. Ook de pudding en verse fruitsla gingen vlotjes binnen.
Ondertussen staat ook het verhaal van de Samstones niet stil. Na het eten van een magische Pikata-banaan transformeerde Albert (ten eerste: 't is Albertoooo...) in een aap. Om hem te redden, gingen Samson, Gert en hun vrienden op zoek naar een tovenaar diep in het woud. Dit was echter buiten een gemene streek van Ikanwakakipangoe, het jaloerse stamhoofd, gerekend...
Wordt vervolgd!

Met dank aan Sien.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief