ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 4-

C21

ROOSDAAL – Nu de meisjes van Chiro Amigo’s Pamel op bivak in Bokrijk -deel 4-

Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_06_willy_appelmans
Amigo's op uitstap. - Foto's: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kampmeisjes_foto_07_willy_appelmans
 

Nu de jongens van Chiro Amigo’s Pamel terug zijn in eigen streek, verblijven de meisjes ook op het bivakkamp in datzelfde Bokrijk.Daar zij er ook over de nodige communicatiemiddelen beschikken, kunnen wij dagelijks een verslag van hun activiteiten weergeven.Hierbij verslag van woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 augustus.

Verslag van woensdag 5 en donderdag 6 augustus

De grote dag was aangebroken voor de tippers, tiptiens en aspi's, die de kampplaats verlieten om een geweldige tweedaagse tegemoet te gaan. Met z'n allen trokken ze naar Hasselt, waar ze een verfrissende duik namen in het openluchtzwembad en daarna de stad verkenden.

De kleinsten onder hen moesten echter nog een dagje langer wachten. Op de warmste dag van het jaar trotseerden zij de hitte en na meer dan 7 kilometer stappen waren ze meer dan blij om eveneens in het zwembad te plonzen.

Wanneer ze terugkwamen op de kampplaats, stonden de frietjes met balletjes in tomatensaus hen al op te wachten. Dat heeft gesmaakt!

Ze eindigden de dag met een korte bezinning, waarbij ze even stil stonden bij de voorbije kampdagen.

Verslag van vrijdag 7 augustus

Vandaag was het een zeer speciale dag, het was namelijk familiedag. De leden hebben dan de kans om eens te spelen met meisjes uit andere afdelingen in plaats van met hun eigen leeftijdsgenoten.

In de voormiddag was het programma à la carte, iedereen kon kiezen uit verscheidene workshops. Van armbandjes maken tot actieve pleinspelen, alles kwam aan bod. De creatievelingen onder hen konden zich bijvoorbeeld uitleven met glasverf, terwijl de keukenprinsessen een lekkere petit-beurre taart maakten.

In de namiddag speelden ze een grote één-tegen-allen, waarbij de verschillende families het opnamen tegen elkaar om de magische amulet van tovenares Merlina te bemachtigen. Deze zou er immers voor zorgen dat Alberto weer de oude wordt. Door 25 opdrachten tot een goed einde te brengen, zijn onze Chiromeisjes erin geslaagd Samson en zijn vrienden uit de nood te helpen.

Een geslaagde dag. Tot morgen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 aug 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief