ROOSDAAL - Website VZW Beroepengids in een nieuw kleedje

C21

ROOSDAAL - Website VZW Beroepengids in een nieuw kleedje

Editiepajot_roosdaal_beroepengids_foto_01_willy_appelmans
Schepen van Middenstand Fredy Segers geflankeerd door Donald Stockmans en Francis Badts van de V.Z.W. Beroepengids.- Foto: Willy Appelmans
 

Sinds enkele maanden worden de aankondigingsborden van de Roosdaalse middenstandsraad opgefleurd met de slogan “Kopen en handelen bij de Roosdaalse Middenstand…een goeie keuze!” dit in combinatie met het embleem van de Roosdaalse middenstandsvereniging V.Z.W. Beroepengids, een initiatief van deze vereniging in nauwe samenwerking met het Roosdaalse gemeentebestuur en de middenstandsraad.

Op voormelde borden wordt meteen ook verwezen naar de volledig en grondig vernieuwde website www.beroepengids.be waar iedere ondernemer uit Roosdaal of de directe omgeving zich volledig gratis kan aanmelden voor een vermelding.

Bovendien kan elke ondernemer tegen betaling opteren voor een zogenaamd bannerpakket zowel op de homepage als op de detailpagina.

De website zal naar de toekomst toe ook regelmatig middenstand gerelateerd nieuws brengen en net zoals in het verleden zal er opnieuw aandacht besteed worden aan het culturele leven in Roosdaal.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief