ROOSDAAL - Energieke startvergadering bij KVLV Pamel

C21

ROOSDAAL - Energieke startvergadering bij KVLV Pamel

Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel_foto_01_willy_appelmans
Energieke KVLV-vrouwen - Foto's: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel_foto_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel_foto_04_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel_foto_05_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel_foto_06_willy_appelmans
 

Het voorbije weekend  zat de vernieuwde parochiezaal “Ons Huis” vol met 80 energieke KVLV vrouwen die voor het eerst weer in een energieke KVLV sfeer konden genieten van deze mooie locatie. De sfeer was er optimaal.

“Energie”  blijft ook dit jaar het thema bij KVLV.

Marie-Energie verwelkomde hartelijk alle dames en stelde hen de vraag hoe zij met energie om gaan, als ze thuis “de was” doen.

Steken ze de was meestal vlug in de droogkas of doen ze de moeite om de was op te hangen aan de wasdraad ?

Ze kwamen tot een verrassende vaststelling : 8 KVLV vrouwen op 10 hangen de was te drogen aan de waslijn ! Proficiat “Vrouwen met Vaart” !

Zeker als we weten dat 10% van onze energierekening in een gezin naar de droogkas gaat ! “Hang het uit” is dit jaar de slogan die een gans jaar zal meegaan met als hoogtepunt het weekend van 24 en 25 april 2010, want dan hangen alle KVLV vrouwen hun was te drogen aan de wasdraad ! Jullie horen er nog van later…

De bestuursleden hadden, om in het thema te blijven, allemaal een zelfgemaakt halssnoer aan, gemaakt van groene en blauwe wasspelden.

Ze konden samen toasten op een energieke samenkomst !

De bestuursleden brachten samen een energieke uitbeelding op het liedje van

“O grote wereldbol ik snap er niet veel van…” wat toepasselijk was op ons thema.

De 4 oerelementen vuur, lucht, aarde en water werden aan de lijve ondervonden door 4 KVLV vrouwen die geblinddoekt “het blotevoetenpad” bewandelden, zodat ze de 4 oerelementen konden voelen door over warme kersenpittenkussentjes, op een opgeblazen luchtmatras, in een bak met zand te stappen en tenslotte in een bak met water te belanden. Dat bracht natuurlijk de nodige ambiance mee en Marie-Energie en de voorzitster waren er natuurlijk bij om hen op het rechte pad te begeleiden.

Hun energieke KVLV kookploeg zorgde ondertussen in de keuken voor een lekkere exotische maaltijd. Ja, bij KVLV worden hun leden altijd verwend.

Als ontspanning kwamen de “2 zussen Marleen en Marijke” uit Eeklo.

Ze vertelden en zongen over wat ze als zussen allemaal meemaakten, van in hun kindertijd toe nu… Ze voelden allemaal de kriebels mee en hun lachspieren werkten optimaal.

Om 22.30u werd de avond feestelijk afgesloten want deze KVLV leden hadden voldoende energie opgedaan. Zij dansten allemaal samen vol energie want ze waren bewust dat ze zuinig moeten omspringen met hun duurzame energie.

 

KVLV Vrouwen met Vaart, ze mogen er zijn.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief