ROOSDAAL – Bedankingsreceptie medewerkers Kom Op Tegen Kanker

C21

ROOSDAAL – Bedankingsreceptie medewerkers Kom Op Tegen Kanker

Editiepajot_roosdaal_kotk_foto_01_willy_appelmans
Medewerkers Kom Op Tegen Kanker - Foto: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kotk_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kotk_foto_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kotk_foto_04_willy_appelmans
 

Tijdens een receptie aangeboden door het gemeentebestuur van Roosdaal bedankte  deze al de medewerkers voor hun medewerking aan de acties ten voordele van Kom Op Tegen Kanker en dit in aanwezigheid van Hilde Neven (districtcoördinator KOTK voor Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg).

Tijdens de activiteiten die het actiecomité Kom Op Tegen Kanker en de Roosdaalse Sportraad organiseerden werd er niet minder dan 29.890 € ingezameld voor dit goede doel ( Elfde Roosdaalse Sneukeltocht 11.400 €, Petanquetornooi Kwb-Pamel 250 € en de plantjesverkoop leverde 15.240 € op).

Volgens Hilde Neven staat de gemeente, procentueel wat de opbrengst betreft, in de top drie van de Vlaamse steden en gemeenten. Een resultaat dus dat kan tellen.

Ook werden tijdens deze receptie de eerste drie winnaars van de ballonwedstrijd, verbonden aan de elfde Roosdaalse Sneukeltocht van zondag 26 april 2009, uitgereikt.

De eerste prijs ging naar Thomas Flies uit de Brusselstraat te Roosdaal waar zijn ballon landde in Nordask(Noorwegen). Deze prijs, een éénzit,  werd geschonken door SofaPlus.

De tweede prijs ging naar Jolien Waeytens uit de Hoogstraat te Roosdaal waar haar ballon landde in Oudeschild(Texel – Nederland). Deze prijs , een ergonomische bureaustoel,werd geschonken door BMA Ergonomics.

De derde prijs ging naar Danny Byl uit de Kerkstraat te Borchtlombeek waar zijn ballon landde in Kampen(Nederland). Deze prijs, twee hoofdkussens,  werd geschonken door Pajotex.

 

Alvast uitkijken naar de twaalfde Sneukeltocht op 2 mei 2010.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief