Laatste artikels van Sint-Pieters-Leeuw

SINT-PIETERS-LEEUW - Cursus relaxatie in CC Coloma

Editiepajot_spl
Ingezonden foto

Het RDC CM Sint-Michielsbond organiseert een cursus relaxatie in CC Coloma. In deze achtdelige cursus relaxatie leert u uw lichaam en geest tot rust te brengen. U krijgt verschillende relaxatietechnieken aangereikt. Zo leert u stap voor stap relaxeren, wat geen overbodige luxe is in een stressvolle maatschappij. Nadien kan u ‘relaxeren’ gemakkelijk toepassen in dagelijkse situaties.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW - Kom eten en kennis maken met de Leeuwse Badminton Club

Affiche_eetfstijn_lbc
Ingezonden affiche

De Leeuwse Badminton Club (LBC) organiseerde vorig jaar, na jaren van afwezigheid, opnieuw een eetfestijn. Met succes. De zaal werd beide dagen helemaal gevuld en de reacties waren bijzonder positief. Daarom trekken de leden dit jaar opnieuw hun keukenschort aan om de bezoekers een huisbereid menu voor te schotelen. Het bestuur en alle leden nodigen je uit om te komen proeven van al het lekkers en om kennis te maken met de club.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 sep 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Michel was nog ne gamin toen hij Andrée leerde kennen

Dsc_0136_01__large_
 

 Vens Michel en Bassine Andrée uit de Jachthoornstraat 2 vierde hun gouden huwelijk met de familie en vrienden. Michel werd geboren in Brugge maar is grotendeels opgevoed in Congo. Michel verdiende de kost als haarkapper, het koppel leerde elkaar kennen door een vriend die ook een oogje had op Andrée.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Veel belangstelling voor de Rolstoelwandeling 2018 in Ruisbroek

Dsc_0210_01__large_
 

 De jaarlijkse rolstoelwandeling georganiseerd door door de Katholieke vereniging voor gehandicapten en Betty Van Laethem in samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw, medewerkers van vzw De Poel en logistieke steun van het Rode Kruis en de lokale politie kende ook dit jaar een groot succes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

RUISBROEK Renoveert Energiezuiniger en kwaliteitsvoller wonen voor mensen met minder middelen

2018-09-12-ruisbroek-renoveert-3__1_
Ruisbroek Renoveert. Foto Julien Steens
 

 De provincie Vlaams-Brabant en het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw starten het proefproject ‘Ruisbroek renoveert’ waarbij ze 10 woningen in Ruisbroek gaan vernieuwen. Hiermee willen ze ouderen en mensen met een laag inkomen helpen de kwaliteit en het energieverbruik van hun woningen te verbeteren. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 sep 2018
Sam Herremans
Julien Steens
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Open VLD SPL heeft een hart voor iedereen.

Vld_spl__large_
 

 Een hart voor iedereen,gewoon doen is de slogan van Open VLD SPL, en stelt hier haar programma en hun lijst met gedreven medewerkers voor.

Ons team bestaat uit 16 vrouwen en 15 mannen, verspreid over onze gemeente. Het is een heel jonge ploeg, nl. 7 kandidaten zijn jonger dan 30 jaar aangevuld met veel ervaring, elk gespecialiseerd in haar/zijn domein. We vullen elkaar perfect aan op gebied van deskundigheid en interesses.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 sep 2018
Sam Herremans
Ingezonden
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops ft Vanessa Schoonjans hebben met proost op het leven een nieuwe hit te pakken

Dsc_9484_01_01
 

 Bart Anneessens Cops heeft samen met Vanessa Schoonjans met “Proost op het leven” opnieuw een hit te pakken in de Vlaamse meezingers. “Proost op het leven” is een swingend ambiance nummer zoals we gewend zijn van deze sympathieke zanger/organisator uit Sint-Pieters-Leeuw. Bart Anneessens Cops zit met deze nieuwe hit al aan een twintigtal singles, stuk voor stuk ambiance hummers die ook nog gemakkelijk mee te zingen zijn.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Dubbel viergeslacht bij de familie Gunst Robert en Liliane De Blaere

Dsc_7128_01__large_
 

 Deze week vierde Robert Gunst en Liliane De Blaere hun diamanten huwelijk. Nu mogen ze opnieuw in de bloemetjes worden gezet met een dubbel viergeslacht.

Op de foto van links naar rechts :

Kirsten (kleindochter van Liliane en dochter van Brigitta), Robert, Liliane, Brigitta met Ella achterkleindochter van Liliane (kleindochter van Brigitta en dochter van Kirsten), Karolien (tweelingzus van Kirsten) met Amélie op haar schoot (haar dochter, kleindochter van Brigitta en achterkleindochter van Liliane).

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Diefstal opgehelderd na ANPR-hit in PZ ZENNEVALLEI

Politielogo_heel_goed_20103_p200

 Op maandag 10 september 2018 kreeg politiezone Zennevallei de melding van een hit afkomstig van één van de ANPR-camera’s in Sint-Pieters-Leeuw. De camera herkende een nummerplaat en koppelde deze met een voertuig dat gezien werd bij een diefstal op 16 augustus 2018 in Sint-Pieters-Leeuw. Als gevolg hiervan voerden de ploegen van politiezone Zennevallei een controle uit. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2018
Marc Sluys
 

Groen LEEUW trekt naar de kiezer

Dscf2978__2_
Groen Sint-Pieters-Leeuw. Foto Ingezonden.
 

Groen Sint-Pieters -Leeuw trekt naar de verkiezingen met een lijst die staat voor evenwicht en respect voor mensen, milieu en maatschappij. Kiezers kunnen kennismaken met het programma en de kandidaten van Groen Sint-Pieters-Leeuw op www.groenspl.be

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2018
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 aug 2018
Devogeleer Emile | 28 aug 2018
Marc Sluys | 22 aug 2018
Elsie De Greef | 13 aug 2018
Marc Sluys | 06 aug 2018

archief