Laatste artikels van Sint-Pieters-Leeuw

SINT-PIETERS-LEEUW zet wielklemmen in tegen hardleerse wanbetalers

Wielklem
Ingezondenfoto

 Wie meer dan 5 onbetaalde retributies heeft, riskeert voortaan te worden bestraft met een wielklem in Sint-Pieters-Leeuw. Een grote meerderheid van de personen die een retributie ontvangt, betaalt deze binnen de gevraagde termijn. Een kleine groep is echter hardleers en weigert, na vele aanmaningen en waarschuwingen, de retributies te betalen

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 dec 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW - organiseert filmavond in het kader van ‘de Internationale Dag van de Migrant’

Sint-pieters-leeuw
EP

 Naar aanleiding van de ‘Internationale dag van de Migrant’ organiseert de dienst Integratie van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw een filmavond op woensdag 13 december om 20 uur in CC de Merselborre.  Zij nodigen iedereen van harte uit om te komen genieten van de charmante en komische film ‘L’Auberge Espagnol’. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2017
F
 

Kerstcorrida in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_leeuw_corrida_1_foto_devogeleer
Archief Emile Devogeleer
 

 Op vrijdag 15 december om 19.30 uur kan men in Sint-Pieters-Leeuw samen met vrienden of familie deelnemen aan de Kerstcorrida, een gezellige aflossingsloop van 12,3 km lang in hartje Sint-Pieters-Leeuw. Via de historische Sint-Pieterskerk, loopt men door het Colomapark om uiteindelijk te eindigen aan het gezellige kerstdorp.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2017
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Twenty Four The Record

Editiepajot_spl
Ingezonden flyer
 

U vraagt, u betaalt en For The Record draait ze aan elkaar en dit 24u lang! Ze doen dit uiteraard niet om hun zakken te vullen, wel om de Gummiekits en Nidasjtere te steunen voor hun 1000 km, voor kom op tegen kanker. Breng na je bezoek aan het kerstdorp in Sint-Pieters-Leeuw op zaterdag 16 december vanaf 16u ook een bezoekje aan café ’t Leeuwke, Rink 47 en vraag jouw favoriete plaat aan!

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

Twintigste praatcafé in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Zondag 17 december om 10u30 organiseert Davidsfonds Sint-Pieters-Leeuw haar 20ste ‘Winter Praatcafé’ op de Roosezolder van cultuurcentrum Coloma. Met Wilfried Haesen als moderator houden ze bij een lekker biertje of andere drank een gezellige babbel met Jan Margot (woordvoerder Proximus), André Meganck (vaste steun van wielersporters) en Guido Devillé (artisanaal bakker).

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

REGIO ZENNEVALLEI - Controles worden verhoogd

1_politie_2010__pixels200
EP

 Tijdens de eindejaar periode worden het aantal controles verhoogd. Het is vroeg donker, de wegen liggen er soms glad bij, er wordt al eens gefeest en een glaasje gedronken, … Extra redenen dus om waakzaam te zijn.  Zo werden er deze week al verschillende controles gevoerd op zowel snelheid, als alcohol. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 dec 2017
Felix Merckx
EP
 

SINT-PIETERS-LEEUW – Bedrijvencentrum Zennevallei trakteert zijn huurders op een Sinterklaasontbijt

Bedrijven_1
Foto's Emile Devogeleer
 

  Op Sinterklaas dag hoort een stevig ontbijt, dit was ook de mening van centraal manager Dejonghe Anja van het bedrijvencentrum Zennevallei, en trakteerde haar huurders op een lekker ontbijt. Anja is al 30 jaar centraal manager in het bedrijvencentrum en tracht het de huurders zo comfortabel mogelijk te maken, zo organiseert ze regelmatig activiteiten voor de huurders zoals een picknick, wandeling en vandaag een stevig ontbijt.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2017
 

N-VA-Fractie VLAAMS-BRABANT steunt ‘Warmste Week van Vlaanderen’

Warmste_week_b
N-VA-fractie van de provincie Vlaams-Brabant steunt warmte week. Foto © Marc Sluys
 

 Dit jaar bundelen de N-VA-fracties van de provincies de krachten en steunen zijn niet één, maar wel twee goede doelen! 
De mandatarissen van N-VA-fractie van de provincie Vlaams-Brabant trapten  deze week de actie af door een deel van hun zitpenningen voor de maand december te storten aan de warmste week. Dat levert alvast de mooie ronde som op van 700 euro. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

SINT-PIETERS-LEEUW - Bart Anneessens Cops en Salim Segers brengen Kerstsingle uit

Bart_anneessens
EP

 Voor zijn eerste Kerstsingle was het Bart al snel duidelijk . . . . Salim Seghers, is dé ideale romanticus om een Kerstsingle samen mee op te nemen! De keuze was snel gemaakt, een cover van “Feliz Navidad”. En wat voor een . 

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Felix Merckx
ep
 

SINT-PIETERS-LEEUW - De Sint kwam per boot naar de Jan Ruusbroec school

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Op dinsdag 5 december kwam de Sint, per boot, op bezoek bij de ruim 250 leerlingen van de basisschool Jan Ruusbroec te Ruisbroek. De Sint was een dag te vroeg, maar had daar een goede reden voor, Foppiet had namelijk alle geschenkjes voor de kinderen verstopt, maar was vergeten waar hij ze gelegd had. Met de hulp van de leerlingen zou het misschien wel lukken om de geschenkjes toch nog tegen 6 december terug te vinden...

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 03 dec 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 17 nov 2017
Felix Merckx | 08 nov 2017

archief