SINT-PIETERS-LEEUW - Vier vermoedelijke daders diefstallen in woning opgepakt

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Vier vermoedelijke daders diefstallen in woning opgepakt

Inbraak_klein

Vermoedelijke dieven stoppen niet voor een versperring van de politie. De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw heeft woensdagmorgen vier verdachten opgepakt die enkele diefstallen op hun kerfstok kunnen hebben. Ze werden op heterdaad betrapt toen ze aan het inbreken waren in een woning rechtover het politiecommissariaat op de Pepingsesteenweg.

Het was een buurman die de politie verwittigde toen hij de daders zag wegrijden in een donkergroene wagen.
Toen men wou overgaan tot identificatie nam de wagen de vlucht richting centrum Sint-Pieters-Leeuw. Wanneer de buurman een tweede maal het voertuig opmerkte gooide hij een houten voorwerp in een zijruit van de wagen.
De wagen zette zijn weg verder en ter hoogte van het kruispunt Pauwke weigerde het zelf te stoppen voor een versperring. Een inspecteur diende op zij te springen.
 
De dieven lieten de wagen dan achter op de parking van het gemeentehuis en vluchten langs een steegje te voet verder. Twee manspersonen en een jonge dame, allen zigeunertype, werden tenslotte ingerekend ter hoogte van de V.Nonnemansstraat. Er werd niemand gekwetst.
 
In de voormiddag hadden zij al een minderjarig zigeunermeisje opgepakt, die  afgezet werd aan de woning rechtover het commissariaat.
 
Langsheen de Jozef Depauwstraat werd inbrekersmateriaal teruggevonden dewelke de verdachten hadden weggegooid uit het voertuig. In het achtergelaten voertuig trof men eveneens voorwerpen, vermoedelijk afkomstig van diefstal, aan. Er werd eveneens een diefstal gepleegd in de Vogelstraat waarvoor deze verdachten mogelijk in aanmerking komen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2010
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief