SINT-PIETERS-LEEUW - Twee gouden paren in Leeuw

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Twee gouden paren in Leeuw

Gouden_paar_claus_-_d_hondt
 
Gouden_paar_walravens_-_de_broyer
 

Op het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw werden twee koppels en hun familie ontvangen naar aanleiding van hun gouden huwelijk. Het gaat om Alexander Claus en zijn vrouw Liliane D’Hondt en Jean Walravens en zijn echtgenote Denise De Broyer. Beiden huwden met de opening van de wereldtentoonstelling en zijn er ook op bezoek geweest.

Alexander Claus en Liliande D’Hondt (bovenste foto) kregen 3 kinderen, 7 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Zij bekijken nog steeds het leven van de goede kant.
Alexander begon als schrijnwerker, werkte later in de bouw en eindigde zijn loopbaan bij de MIVB waar hij in 1958 begon en het van ontvanger en chauffeur schopte tot controleur, chef-controleur en er zijn loopbaan eindige als inspecteur. Hij heeft mee aan de wieg van de metro gestaan.
Zijn echtgenote heeft steeds haar eigen huishouden gedaan. Nu zijn beide actief in een fitnessclub en maakt Alexander geregeld nog een fietstochtje, gaat hij vissen en werkt in de tuin.
Het paar heeft elkaar leren kennen tijdens een kermis aan ’t Rad in Anderlecht in een danstent.
 
Het tweede gouden paar, Jean Walravens en Denise De Broyer (onderste foto) kregen 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Jean heeft 22 jaar gewerkt bij Siporex aan het kanaal in Leeuw en werkte daarna nog 20 jaar aan de gemeente van Sint-Pieters-Leeuw. Zijn echtgenote heeft zes jaar naaister geweest op ‘den avenue Louise’ in Brussel en zorgde daarna voor het huishouden en de opvoeding van de kinderen. Jean is vroeger nog voetballer geweest bij Zuun en nu vullen zij de dagen met samen op boodschappen te trekken. Zij leerden elkaar kennen tijdens een bal in de vroegere Harmoniezaal in Halle.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief