SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderkoor Redoris klaar voor de sterren

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderkoor Redoris klaar voor de sterren

Groepsfoto_koorweekend2
 

De rollen zijn verdeeld, de stemmetjes opgepoetst, de kostumes worden uit de kast gehaald en de decorstukken afgestoft. Kinderkoor Redoris uit Vlezenbeek is klaar voor zijn nieuw musicalproject STER

De laatste puntjes op i werden gezet tijden een intensief weekend in Kortenberg. Het nieuwe musicalproject STER is uit de startblokken geschoten. Onder leiding van Sarah Van Hassel zal er de komende weken tijdens de repetities gezongen, gedanst en geacteerd worden. Zes jongens en twaalf meisjes zullen op 2 en 3 mei in de Merselborre de toeschouwers verwennen met een echt showbis avontuur. Hun ouders staan alvast klaar in de coulissen voor de technische ondersteuning, ensemble Akkoord verleent zijn muzikale medewerking, maar een artiest heeft ook publiek nodig en daarvoor rekenen ze op u. De ingangskaarten zijn te koop bij het bestuur en de leden voor de prijs van € 5.
Traditioneel gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel. Dit jaar steunen ze een muziekproject voor kinderen in Malawi, waar de pianiste Yanou Vanermen op stage zal gaan.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief